Karleuša odvela Bokija na snimanje

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni makedonski transvestit Boki13, po završetku „Velikog brata“, odlučio je da još nekoliko dana ostane u Beogradu.

Kako bi novostečenu popularnost iskoristio

na najbolji mogući način.

Pošto nema stalno prebivalište u Beogradu, Bokiju je u pomoć priskočila Jelena Karleuša, koja se čak našla i u ulozi vodiča, pokupivši ga ispred hotela u kojem je smešten, što je naš paparaco i zabeležio. Jelena je automobilom došla u pratnji svog PR-a i sačekala da skockani Makedonac sa sve štiklicama docupka do „bembare“, posle čega su se odvezli na zakazano snimanje. Ovo drugarstvo i ne čudi preterano, pogotovu ako se uzme u obzir to da se Bojan od Karleušine mame Divne u kući „Velikog brata“ nije odvajao, čak ju je nazivao „mamicom“. Znajući da je sa Karleušom provod uvek zagarantovan, ne sumnjamo da će se Boki u narednih nekoliko dana lepo provesti u Beogradu i na najbolji način promovisati svoj lik i delo.

Tešila Natu na finalu!

U toku jučerašnjeg dana, „Alo!“ je došao do novih informacija u vezi sa skandalom koji je Nataša Bekvalac izazvala na finalnoj večeri „Velikog brata“. Izvor našeg lista tvrdi da je Jelena Karleuša pokušala da uteši novosadsku pevačicu u trenucima očaja!

– Neposredno pred nastup, Jelena je otišla u Natinu garderobu i pokušala da smiri situaciju kada je videla da je Bekvalčeva u očajnom stanju. Bodrila ju je rečima da će imati dobar nastup i da treba da se smiri, međutim, kada su Natine igračice počele da histerišu, JK je napustila svlačionicu neobavljenog posla – navodi naš izvor.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Počelo je snimanje „Slatke male“

Jelena Karleuša izašla u ludi noćni provod!

Povratak na snimanje!


Nema komentara na “Karleuša odvela Bokija na snimanje”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump