Keli Ozborn : Zbog Luka sam bolja osoba

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ćerka kontroverznog rokera Ozija Ozborna prestala je da pije zbog verenika Luka Vorala.

Nakon što je pevačica Keli Ozborn upoznala manekena Luka Vorala,

s kojim se i verila u martu 2009. godine, prestala je da konzumira alkohol jer je smatrala da joj on pomaže da postane bolja osoba.

– On mi zaista pomaže da budem bolja. Pre nego što sam ga upoznala, zaista mi nije bilo važno šta radim. Izlazila sam svako veče i pila. Nisam imala za koga da budem bolja osoba, ali onda sam upoznala Luka i sve se promenilo – rekla je Keli.

Dvadesetpetogodišnja pevačica je sada potpuno odustala od pića jer nije mogla da veruje kako se ponašala posle samo nekoliko čaša.

– Više ne pijem ni malo. Čak i čaša vina za večerom verovatno bi me naterala da odem kući i napijem se, zatim uzmem drogu i uradim nešto glupo za šta bih morala da potrošim tri meseca izvinjavajući se – otkrila je Keli za magazin More!.

Keli sada daje sve od sebe da ostane trezna i ne dolazi u kontakt sa alkoholom kako ne bi pala u iskušenje. Do sada je bila na rehabilitaciji tri puta, najčešće zbog zavisnosti od lekova koji se izdaju na recept.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Keli Ozborn Madonina manekenka!

JK: Bolja sam riba od Viktorije Bekam!

Farbanje jaja ljuskama luka


Nema komentara na “Keli Ozborn : Zbog Luka sam bolja osoba”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump