Koji su ženski atributi muškarcima sexi?!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Pored fizičkih atributa, muškarcima su kod nežnijeg pola veoma bitni i lep osmeh, pogled, ali i pamet.

Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute i to je ono što ih na prvi pogled

privlači. Međutim, nakon što dobro odmere ženu od glave do pete, jači pol počinje da zapaža i njene karakterne osobine.

Kako su pokazala brojna istraživanja, muškarci na nežnijem polu vole lep osmeh, zavodljiv pogled, ali i pamet, piše „Press“.

Osmeh

Brojna istraživanja pokazala su da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmeh. Oni smatraju da osmehom žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmeh je uvek seksi!

Zna da sluša

Žena koja pažljivo sluša svoga sagovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje pokazalo je da mnogi muškarci upravo to primećuju na ženi.

„Neopisivo je seksi kada imaš utisak da je sva njena pažnja usmerena prema tebi“, rekao je jedan od ispitanika.

Smisao za humor

Svako voli kada ga neko oraspoloži i nasmeje, pa tako i muškarci. Upravo zato njima su privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju da ih opuste i nasmeju, a to je preduslov za seksi raspoloženje.

Šala na sopstveni račun

„Nema ništa ružnije od žene koja ne zna da se šali i na sopstveni račun i koja sve shvata lično“, rekao je jedan od ispitanika u nedavno sprovedenom britanskom istraživanju. Kad se žena šali na sopstveni račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.

Pogled

Mnogi muškarci smatraju da žena najbolje zavodi pogledom. Ima onih koji vole tajanstveni ženski pogled, dok druge privlači plahi i stidljivi pogled. To je pokret koji ne može da se glumi i najprivlačniji pogled je onaj koji odražava pravu ženinu ličnost.

Pamet

Većina muškaraca želi kraj sebe pametnu ženu. Iako neki tvrde drugačije, pamet je izuzetno seksi osobina. Pamet je ta koja omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, relevantna sagovornica, ali i maštovita u krevetu.

Pristojno ponašanje

Žena, kako su rekli studenti jednog američkog univerziteta, ne mora da bude svetica, ali mora da se ponaša pristojno. Muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive.

„To je prva stvar koju uočavam na ženi. Ako nije pristojna, ja nestajem“, rekao je jedan od studenata koji je učestvovao u istraživanju.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Žene vole aroganciju, a muškarci osmeh

Parfemi koji pale žene i muškarce

Metroseksualci su „out“, u modi su muškarčine


5 komentara na “Koji su ženski atributi muškarcima sexi?!”

 • Andjelina
  12 marta, 2010, 13:56

  e da znate u pravu ste sami je tesko naci bas sve to u jednoj osobi.pa ta bi onda morala da bude savrsena. . . zar ne. . .?

 • anonimna
  24 februara, 2011, 21:48

  Wilt  Aleluja ima i normalnih muskaraca………. Wilt Clap .

 • Shopping girl
  1 februara, 2012, 20:40

  slazem se sa ovo Smile ,ali jas poznajem mn muskarce koja vole kad se devojka nabacivaa..aaa meni toj mi je tako bednoThinking

 • DZAVOLCIC
  2 februara, 2012, 3:07

  Svi oni vole kucke  Big Smile

 • Luka
  17 marta, 2012, 21:47

  Volim sise…. Razz Laugh Grin eto…

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump