Korejski pevač iskopirao Stankovića /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Predstavnik Srbije na Evroviziji Milan Stanković dobio je i svoj prvi plagijat.

Pevač iz Južne Koreje G-Dragon toliko podseća na mladu Grandovu zvezdu, da je prosto nemoguće

da se radi samo o slučajnosti.

Identičan stajling, ponašanje, frizura, pokreti, pa čak i poze za slikanje upućuju na to da je Korejac do najsitnijih detalja iskopirao Stankovića. I dok srpski pevač ovaj stil forsira već tri godine, G-Dragon je tek nedavno pronašao svoj.

Njihovi fanovi na sajtu “jutjub“ već su napravili video gde se može gledati Korejac, a slušati Stankovićeva pesma “Ovo je Balkan“.

“Drago mi je što je tako daleko odjeknulo ono što se dešava na Balkanu i što se vidi moj uticaj i u tako dalekoj zemlji. To je dokaz da radim pravu stvar. Marko Mitanovski je u oktobru prošle godine radio stajling za spot „Face“, u kojem smo imali rukavice koje smo kasnije videli kod Lejdi Gage. Mi smo moderno podneblje, istovremeno veoma ponosno na svoju tradiciju, ali i svoju kreativnost“, rekao je Milan Stanković za Kurir.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijera spota Milana Stankovića „Fejs“ /video/

Milan Stanković neće da peva!

Milan Stanković snimio spot za pesmu „Fejs“!


Nema komentara na “Korejski pevač iskopirao Stankovića /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump