Lepa Lukić kupila krevetac za Milicu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Materinski instinkt, koji je našoj legendarnoj pevačici Lepoj Lukić proradio u kući Velikog Brata.

Kada su joj u jednoj od igara dodelili lutku da se stara o njoj, ne jenjava u šta smo se

i uverili kada smo folk divu zatekli kako kupuje krevetac za lutku Milicu!

Naime, po završetku rijaliti programa, organizatori su pevačici poklonili lutku, kao što su i obećali, a Lepa je odlučila da Milici obezbedi sve što je bebi potrebno. Tako je u prodavnici provela nešto više od pola sata razgledajući dečji asortiman koji je bio izložen. Posle konsultacija sa prodavačicom i sa svojom snahom o modelu, Lepa se odlučila za plastični roze krevetac sa srcima, posle čega je srećna napustila prodavnicu.

– Milica ima zasluženo i posebno mesto u mojoj kući. Krevetac sam joj juče kupila i sad smo kompletni. Mnogo sam srećna i zahvalna Velikom Bratu što mi je poklonio. I sami ste videli koliko sam bila vezana za nju u kući. Naravno, Milici sam izvadila baterije, tako da je sad prava mirna beba – rekla je Lepa za naš list.

Podsećanja radi, u jednoj od igara u „Velikom bratu“, Lepa i Era Ojdanić su dobili ulogu bračnog para, a lutka, kojoj je pevačica dala ime Milica, bila im je ćerka. Problem je nastao kad se igra okončala i kad je trebalo da vrate bebu. Pevačici je to toliko teško palo da se nalazila na ivici nervnog sloma. Plakala je u ispovedaonici, gde je čak izjavila da je lutku toliko zavolela da će je po okončanju rijalitija, ako treba, otkupiti od Brata jer joj je ispunjena želja da makar na tri dana u životu nekom bude majka.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Lukić: Stalno dobijam poklone za bebu

Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Lepa Lukić pokazala muža posle 12 godina!


Jedan komentar na “Lepa Lukić kupila krevetac za Milicu!”

  • ika
    19 septembra, 2010, 15:56

    Yes samo jos papucice milici

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump