Lepa Lukić: Stalno dobijam poklone za bebu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bivša učesnica „Velikog brata“, folk legenda Lepa Lukić, otkad su joj producenti rijalitija poklonili lutku Milicu, zatrpana je poklonima za bebu.

– Dobijam poklone za

bebu iz svih krajeva i naše zemlje, ali i iz Bosne. Najdraži su mi kapica i patikice, koje je jedna gospođa, koja se čak nije ni potpisala, isplela za moju Milicu – priča pevačica za portal „story“ i dodaje da ne prođe nijedno veče, a da ne uzme lutku u ruke, da joj tepa i uspava je.

– Kažem joj da sam malo skitala, sve mislim da je bole leđa od ležanja, pa je uzmem da je podržim i uspavam je. Ponekad se pitam da li sam dobra majka – kaže Lepa Lukić.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Lukić kupila krevetac za Milicu!

Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Lepa Lukić: Grudi Mine su kao zadnjica!


3 komentara na “Lepa Lukić: Stalno dobijam poklone za bebu”

 • Iwana
  28 marta, 2010, 17:35

  Kakva glupaca…Od takvih ljudi mi se povraca,fuj.

 • LEPOTAN
  28 marta, 2010, 17:39

  Iwana saswim si uprawu fujjjj !!!!!!!!!!! Clap

 • tajčica
  28 marta, 2010, 23:46

  Ovo dvoje su izgleda neka dečurlija, komentari su u najmanju ruku tinejdžerski. Jedino opravdanje za ovakav rezon nalazim u životnom neiskustvu i nezrelosti. Kad porastete razmišljaćete malo drugačije. A do tad… Sweat Sweat Sweat mlekce pa spavanje… Sweat Sweat Sweat

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump