Madonina ćerka uskoro i u filmu

Madona zna šta želi za svoju decu. Kraljica popa je tako svojoj ćerki Lurd već sredila da glumi u filmu o Edvardu VIII, koji će uskoro početi da se snima.

Naime, pevačica će

krajem leta krenuti sa snimanjem mjuzikla „Volis“, koji će biti Madonin producentski i režiserski projekat a govori o dami iz visokog društva iz Amerike koja se dva puta udavala i razvodila, i zbog koje se Edvard VIII odrekao prestola. Nepoznat izvor otkrio je stranim medijima kako će u tom ostvarenju malu ulogu imati i Lurd. „Nije to nikakva značajna uloga, ali njome će Lurd shvatiti kakav je život filmskih glumaca. Lurd je jasno dala do znanja da želi karijeru u svetu zabave, a njena majka je jako srećna što joj u tome može pomoći. Već sad je Madonina ćerka neverovatno dobra plesačica, zahvaljujući višegodišnjim treninzima i vežbanjem, a nije zanemarila ni časove pevanja“, dodao je izvor. Četrnaestogodišnjoj Lurd majčin angažman zasigurno puno znači, tim pre što joj pevačica pre tri godine nije dozvolila da zaigra u filmu o Hariju Poteru.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mercy sada i zvanično Madonina ćerka!

Keli Ozborn Madonina manekenka!

Selma Hajek glumi u Kusturicinom filmu!


Nema komentara na “Madonina ćerka uskoro i u filmu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump