Majka ne veruje da Ksenije više nema

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Na sedmodnevnom pomenu nastradaloj pevačici okupili su se najbliži članovi porodice i bliski prijatelji.

Ljubica Kostić sve vreme odmahivala glavom,

jer i dalje ne shvata da njene ćerke više nem

Kseniji Pajčin (32), tragično nastradaloj pevačici, koju je pre deset dana ubio dečko Filip Kapisoda (23), crnogorski maneken koji je potom presudio i sebi, juče je održan sedmodnevni pomen. Na njenom grobu okupili su se članovi najuže porodice, majka Ljubica i otac Miloš, kao i njena mlađa sestra iz očevog drugog braka i mnogobrojna rodbina. Pomenu je prisustvovao i Goran Stojičević Karamela, Ksenijin najbolji prijatelj, i Bane Dević, kum i dugogodišnji saradnik. Među prisutnima na pomenu nije bilo Ksenijinih kolega sa estrade.

orodica i prijatelji su na groblje došli zajedno u povorci do mesta gde je sahranjena Ksenija, a na čelu povorke bila je Ksenijina majka Ljubica. Prisutni su odali poštu i palili sveće u tišini, koju je presecao plač. Tešili su se međusobno, ne progovarajući ni reč. Niko nije bio raspoložen za bilo kakav razgovor i ceo pomen prošao je u tišini i suzama.

Bol ne jenjava

Ljubica Kostić je i posle deset dana otkako je Filip Kapisoda ubio iz pištolja njenu ćerku, a potom pucao sebi u usta, još u neverici i van sebe. Gledajući u ćerkin grob, više puta je u očaju odmahnula glavom kao da ne može da se pomiri sa činjenicom da nje više nema, iako svakodnevno tu dolazi i pali sveće. Vrlo brzo po dolasku na grob, drhtavim šakama je upalila cigaretu, a jedan od prijatelja je, držeći je pod ruku, pridržavao. Ni imitator Karamela nije mogao da sakrije suze zbog gubitka bliske prijateljice, iako je pokušao da ostane priseban dok je Bane Dević grleći tešio Ksenijinu mlađu sestru.

Bane Dević: Ksenijina majka ne napušta Srbiju

Najbolji prijatelj ubijene umetnice Ksenije Pajčin, kaže za Story da je zadivljen snagom sa kojom se njena majka Ljubica svakog dana budi i leže.

– Ljubica je vanserijski borac! Ne znam odakle crpe snagu, ali ne dozvoljava sebi da padne, pa se i sam pitam odakle joj energije. Novinski naslovi da napušta Srbiju klasične su neosnovane spekulacije, nastale kao posledica njenog ćutanja jer Ljubica od dana tragedije nije dala nijednu izjavu. Ona nema nameru da ide iz zemlje – kaže Bane.

Miloš Pajčin: Ostavite Kseniju da počiva u miru

Dve nedelje nakon tragedije, otac ubijene pop pevačice Ksenije Pajčin, Miloš, smogao je snage da podrži inicijativu nevladinih organizacija za ženska ljudska prava koje najoštrije osuđuju i zahtevaju da smesta prestane medijski linč, kojim se relativizuje nasilje u slučaju nastradale Ksenije Pajčin. U izjavi za Story on kaže da je saglasan sa tekstom inicijative.

– Video sam na Studiju B tu inicijativu nevladinih organizacija i u potpunosti je podržavam, uz molbu svima koji sprovode tu vrstu linča da ostave Kseniju da počiva u miru – kaže Miloš Pajčin.

Petar Kapisoda: Šta ću na Cetinju, kad Filipa više nema

– Vratio sam se u Sarajevo, gde sam proteklog vikenda imao utakmicu, ali na pitanje kako se osećam, mogu da kažem samo: Nikako. U početku sam sa strane trenirao i trener je imao razumevanja, ali znam da će mi biti lakše, ako što pre počnem da igram. Filipa nema i tu više nema pomoći. Da mogu nešto da promenim, možda bih ostao na Cetinju, ali čemu sada bilo kakvi komentari i moj stalni boravak tamo, kada ne može biti drugačije – kaže Petar, a na pitanje da li je poznavao Kseniju Pajčin, povišenim tonom je odbrusio:

– Na tu temu ne daje izjave niko iz familije – tvrdi Petar, iako njegov stric, Filipov otac Mirko Kapisoda danima daje intervjue o odnosu svog sina i tragično ubijene Ksenije.

izvor: Pressonline.rs, Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nema više moje Ksenije, život mi je ugašen

Majka dovršila spomenik pokojne Ksenije

Ksenija haljina na aukciji!


Nema komentara na “Majka ne veruje da Ksenije više nema”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump