Mik Džeger varao ženu sa Anđelinom Džoli

Buran emotivni život Anđeline Džoli i Breda PIta neiscrpna je inspiracija brojnim biografima koji neumorno istražuju sve detalje i o tome pišu knjige.

Poslednja u nizu je

’Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story’, autorke Dženi Pol, koja otkriva šta se dešavalo u Anđinom životu neposredno pre nego što je srela svog sadašnjeg partnera.

Polova tvrdi da je Anđa istovremeno bila ljubavnica Ralf Fajnsu i bivšem mužu Džoniju Li Mileru, ali i Miku Džegeru, sa kojim je bila u dva navrata – 1997., dok je još bio oženjen sa Džeri Hol, i 2003.

Međutim, za razliku od nekih drugih autora, Dženi Pol ne optužuje Anđelinu da je rasturila brak Dženifer Eniston i Breda Pita. Naprotiv, među njima je bilo gotovo još pre snimanja ’Gospodina i gospođe Smit’, navodi se u ovoj knjizi.

„Bred je rekao Anđelini, samo nekoliko nedelja nakon početka snimanja filma ’Gospodin i gospođa Smit’, da je njegov brak s Džen završen u svakom pogledu, osim na papiru, i da je tako već više od godinu dana“, otkriva autorka.

Ona dodaje da se odnos između nevenčanih supružnika, koji navodno nameravaju da imaju trinaestoro dece, promenio, ali ne u pravcu raskida, kako tvrde tabloidi.

„Odnos moći u vezi se promenio. Anđelina je otpočetka nosila pantalone, ali sada ih nosi Bred“, dodala je.

Prema tvrdnjama biografa, Anđelina je završila u krevetu sa ser Mikom nakon što se pojavila u spotu The Rolling Stonesa za pesmu „Anybody Seen My Baby?“ (iz 1997. godine), a potom je ponovo bila sa njim 2003. godine, dve godine pre nego što je počela vezu sa Bredom Pitom.

https://www.youtube.com/watch?v=6MxyStIraGs

U knjizi piše i da je 34-godišnja Anđelina bila i u četvoromesečnoj vezi sa Kolinom Farelom, sa kojim se upoznala na snimanju filma „Aleksandar Veliki“. Ostavila ga je, tvrdi se u knjizi, zbog njegovih problema sa alkoholom.

izvor: Srbijanet.rs, Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli zasenila sve na crvenom tepihu!

Anđelina Džoli i Bred Pit-maratonski sex?!

Džoni Dep i Anđelina Džoli uskoro u vezi???!


Nema komentara na “Mik Džeger varao ženu sa Anđelinom Džoli”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump