Mila Jovović: Ne znam jugoslovenski!

Holivudska zvezda balkanskog porekla otkrila je da ume da kaže samo „molim“.

Američka manekenka i glumica srpsko-ukrajinskog porekla priznala je da ne zna skoro nijednu reč

jezika bivše Jugoslavije.

„Tata me nije naučio jugoslovenski, i žao mi je zbog toga. Bolja sam u ruskom, pošto me je mama učila tom jeziku“, rekla je Mila (34) u intervjuu za „Red karpet“ hrvatske televizije Nova.

Lepotica rođena u Kijevu, koja je sa porodicom izbegla u SAD, rekla je da je zbog svog porekla bila na meti uvreda dok je odrastala.

„Deca su mi davala nadimke kao što su špijun i komunjara. Rano sam napustila školu i posvetila se manekenskom poslu. Mislim da me je to naučilo radnoj etici i disciplini, i pomoglo mi da ne krenem pogrešnim putem“, rekla je manekenka i glumica.

U trećem braku, sa režiserom Polom Andersonom, Mila je dobila ćerku Ever Gabo.

„Postala sam mnogo smirenija i strpljivija. Više ne brinem kako ću izgledati i šta ću uraditi, već da li je Ever jela, da li je prehlađena… Potpuno sam nova osoba“.

Glumica je za TV Novu dala intervju u Madridu, gde je predstavila tašnu koju je dizajnirala zajedno sa Tomijem Hilfigerom, a sav prihod od prodaje namenjen je borbi protiv raka dojke.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mila Jovović udala se po treći put!

Mila Jovović kao muškarac

Mila plakala zbog engleskog!


Nema komentara na “Mila Jovović: Ne znam jugoslovenski!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump