Milan: Prve mi čestitale Brena i Ceca /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Srpski predstavnik na predstojećem „Evrosongu“ Milan Stanković pobedu je proslavio u kafeu KT na Bežanijskoj kosi.

U društvu svoje majke, sestre, Saše Popovića,

Žike Jakšića i nekoliko prijatelja.

Milanova devojka Rada Manojlović je te večeri imala nastup u Cirihu, tako da je mogla da čestita samo porukom.

– Prve su mi SMS-ovima čestitale Brena, koja je u Majamiju, i Ceca Ražnatović. Rada je na nastupu u Cirihu tako da zbog toga nije sa mnom ovde večeras – objasnio je Milan u prvom obraćanju posle proglašenja pobede.

– Sa kolegama iz „Granda“ ću tek proslaviti kada se vratim iz Sarajeva, gde ću biti jedan od gostiju u emisiji u kojoj BiH predstavlja svog takmičara Vukašina Brajića – kaže Milan, koji smatra da je zasluženo pobedio.

https://www.youtube.com/watch?v=9J-tF-92iQU

– Da sam mogao da glasam, glasao bih za sebe. Ova pesma na moderan način govori kako smo ponosni na tradiciju. Ništa na sebi neću drastično promeniti za nastup u Oslu jer sam već dovoljno specifičan i prepoznatljiv. Ozbiljno sam shvatio sve ovo oko „Evrosonga“, naporno sam radio, čak sam organizovao kasting za plesnu grupu koja će me pratiti. To su prvaci sveta u hip-hopu i malo su bile zbunjene narodnom nošnjom, bile su skeptične kako će sve to izgledati, ali je ispala dobitna kombinacija – objašnjava mladi grandovac.

Kaže da je siguran da je za njega glasala cela Srbija.

– Nadam se da nisu samo moji fanovi bili ovi glasači (58.428 glasa od 129.105 pristiglih glasova) već da je cela Srbija prepoznala moju energiju i da je zbog te energije i mog osmeha glasala za mene – zaključuje Stanković.

Čola prehlađen

Uzavrelu atmosferu u izboru našeg predstavnika za Oslo dodatno su zagrejali učesnici revijalnog dela programa – Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Marko Kon, Severina, grupa „Regina“ i Haris Džinović. Iako najavljen, Zdravko Čolić se nije pojavio, a od organizatora smo dobili obaveštenje da se njima javio da nije u mogućnosti da peva jer je prehlađen.

Emina razočarana, Oliver oduševljen učešćem

Pop pevačica Emina Jahović je bila vidno razočarana rezultatom glasanja, tako da je odmah želela da napusti studio. Međutim, PR služba RTS-a ju je podsetila na obavezu da mora da daje izjave novinarima, tako da se vratila da do kraja odradi svoj posao.

– U celoj ovoj priči bio je važan Bregović, dok smo mi ostali bili manje bitni. Ipak, postoje stvari na koje ne možemo da utičemo, to se videlo i kod glasanja. Neću nastaviti karijeru sa ovakvim pesmama jer ja imam svoj drugačiji stil – rekla je za „Alo!“ Emina.

– Oduševljen sam što sam se našao među tri takmičara, a od početka sam tvrdio da će pobednik, ko god da bude, imati u meni najvećeg fana – izjavio je Oliver Katić posle proglašenja pobednika.

I Karleuša podržala Stankovića

Iako su između njih dvoje zategnuti odnosi, Jelena Karleuša je pozvala svoje fanove da podrže Milana Stankovića. Tako je sinoć još pre početka izbora na svom „fejsbuk“ profilu napisala: „Ajmo vojsko… za malog plavog!“

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Oliver, Emina i Milan u trci za „Evrosong“

Jelena Karleuša i Milan Stanković snimaju duet!

Milan Stanković sigurno ide na Evrosong?!


Nema komentara na “Milan: Prve mi čestitale Brena i Ceca /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump