Milica Majstorović: Oporavak uz dečka

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Uprkos pričama da je ruku na sebe digla zbog ljubavnih jada.

Story otkriva pevačica Milica Majstorović pokušala je sebi da oduzme život zbog neostvarenih poslovnih ambicija,

a veru u život vratio joj je njen dečko Nenad Jevremović.

Vest o pokušaju samoubistva pevačice Milice Majstorović koja je pre manje od mesec dana šokirala Srbiju, iz dana u dan dobija svoj senzacionalni nastavak, a istinu u sebi čuva samo ova lepa dvadesetogodišnja Kragujevčanka. Međutim, priča koja poslednjih dana izaziva najviše pažnje kod njenih bliskih prijatelja i kolega, glasi da je Majstorovićeva digla ruku na sebe trovanjem antidepresivima zbog raspršenih poslovnih ambicija. Prvi joj je u pomoć pritekao njen dečko Nenad Jevremović, dvadesetjednogodišnji student ekonomije.

– Sada sam dobro. Nenad i ja smo zajedno sve ovo vreme dok su novine svašta pisale. Kao u svakoj vezi, postoje svađe i među nama, ali nismo raskidali zbog novinskih naslova koji su pisali da sam sebi pokušala da naudim zbog Andrije Miloševića, Ivana Lenđera ili nekog trećeg– rekla nam je Milica.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica Majstorović prošetala novog dečka!

Milica Majstorović pobegla od kuće?

Milica Majstorović snima album!


Nema komentara na “Milica Majstorović: Oporavak uz dečka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump