Milica Majstorović snima album!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mesec dana nakon što je popila preveliku dozu lekova i završila u Urgentnom centru u Kragujevcu.

Učesnica „Operacije trijumf“ Milica Majstorović potpuno se oporavila i uživa

u ljubavi sa svojim dečkom Nenadom sa kojim je nedavno posetila Beograd radi snimanja svog prvog albuma.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Milica je posle teške depresije koja je bila posledica toga što joj matična kuća „Emoušn“ neće objaviti album prvenac rešila da sama nastavi da gradi karijeru. Iako je u jednom trenutku, kako se pretpostavlja, zbog poslovnih problema pokušala čak i da sebi oduzme život, ti dani su iza nje i već je posetila nekoliko kompozitora da bi čula pesme koje su za nju urađene. Između ostalih, na spisku njenih saradnika koji su joj uradili poneku pesmu našao se i Aleksandar Kobac.

– Da, Milica je bila kod mene i uradili smo nekoliko pesama. Videćemo šta ćemo dalje da radimo – kratko je potvrdio naše saznanje Aleksandar Kobac.

Osim njega, za Milicu će raditi još neki autori koji su se mladoj pevačici javili nakon tragičnog događaja sa ponudom da joj pomognu i daju joj poneku pesmu koju ona neće platiti. Zbog toga je Milica i posetila našu prestonicu, gde su pali prvi dogovori, a po svemu sudeći, ona će, kao i Nikola Sarić Sajko, iako ima ugovor sa „Emoušnom“, krenuti da sama gradi sopstvenu karijeru.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica Majstorović snima za „Grand“?!

Ćelava Milica Majstorović?!

Milica Majstorović prošetala novog dečka!


Nema komentara na “Milica Majstorović snima album!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump