Naređenje Vanese: Džoni, snimaj drugi film!

Knjiga je objavljena upravo u vreme kada su tabloidi plasirali informaciju u kojoj je opet u glavnoj ulozi Anđelina.

Naime, dugogodišnja devojka Džonija Depa,

Vanesa Paradi zatražila je od njega da se povuče iz filma „Turista“ nakon što je saznala da u filmu treba da snimi ljubavne scene sa Anđelinom Džoli.

Dep i Džoli već nekoliko dana snimaju scene u Veneciji, ali je Depova devojka (u vezi su 12 godina) uporna u nameri da on ipak naže neki drugi projekat.

Prema izvorima „Njujork posta“, Džoni Dep je već nekoliko meseci imao u rukama scenario za film „Turista“ u kojem Anđelina glumi agenta Interpola koji zavodi turistu, ali je Vanesa tek nedavno otkrila da u njemu ima i seksi scena pod tušem.

„Džoni Dep pokušava da se izvuče iz filma, ali ne verujem da će uspeti. Ipak, moguće je da će ga zameniti Leonardo di Kaprio ili Bred Pit“, rekao je neimenovani izvor njujorškog lista.

Vanesa Paradi očigledno ne želi ništa da prepušta slučaju, jer se Anđelina „smuvala“ sa Bredom na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“, pa ne bi želela da izigrava sudbinu.

Džoni Dep i Vanesa imaju dvoje dece, desetogodišnju Lili Rouz Melodi i sedmogodišnjeg Džona Kristofera Džeka.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli snob – Džoni Dep dosadan

Džoni Dep se vratio Vanesi!

Džoni Dep odoleo čarima Anđeline Džoli


Nema komentara na “Naređenje Vanese: Džoni, snimaj drugi film!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump