Nata malo “cugnula“ pred emisiju!

Kategorija [ ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednja emisija u ovoj sezoni „Ami Dži šoua“ ostaće upamćena po nesvakidašnjem nastupu Nataše Bekvalac!

Lepa Novosađanka ovog puta nije vitlala

bičem, niti jahala kozlić, ali je u studiju, prema rečima očevidaca, bila prilično „zagrejana“ domaćom rakijom!

– Prema već ustaljenom običaju, domaćin Ognjen Amidžić je svoje goste poslužio domaćom rakijom, kako bi se opustili pred snimanje. Nataša se odmah poslužila, ali se nije zaustavila na jednoj čašici pa je vrlo brzo žestina počela da je „hvata“. Kada su ušli u studio, pevačica je već bila prilično vesela, u šta su i gledaoci imali priliku da se uvere. Sve vreme je skakutala na stolici, smejala se i davala veoma dvosmislene odgovore na Ognjenova pitanja – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Da je malo preterala, Nata je i sama shvatila pa je u jednom trenutku pred kamerama rekla:

– Haj‘mo ljudi, kući, dok se nismo skroz ponapijali.

Inače, emisija je protekla u odličnoj atmosferi, a domaćin je još pokazao da je neprevaziđen šoumen kada su ovakvi programi u pitanju. Osim Bekvalčeve, u gostima se našla ekipa nove emisije „Paparaco potera“, Sandra Čerin i Darko Popović.

Redakcija našeg lista pokušala je da stupi u kontakt s popularnom pevačicom preko produkcije „Šoumaster“, koja je zastupa, ali do zaključenja ovog broja nije stigao nikakav komentar. Takođe, Ognjen Amidžić je tokom jučerašnjeg dana isključio svoj telefon.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina odustala od dueta sa Natašom!

Nataša Bekvalac u depresiji?!

Nataša ne da razvod Dači!


3 komentara na “Nata malo “cugnula“ pred emisiju!”

 • Anonimni
  5 marta, 2010, 10:10

  Beer Jump

 • д
  7 marta, 2010, 21:08

  Ова Наташа је увек  била глупачица…

 • Natasa Kenjalac
  8 marta, 2010, 3:07

  Jednom droca uvek droca. Kad ostari bice svenula gomboca. Bas Kao i Brizit Bardo na koju Kenjalac neodoljivo lici. A onda ce se verovatno boriti za prava zivotinja.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump