Nata pazarila „mini kuper“ na lizing!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetska ekonomska kriza očigledno je potresla i domaću estradu, pa je sve veći broj zvezda prinuđen da se zadužuje kod banaka.

Ukoliko želi sebi da priušti neki luksuz,

a kako se čini, poslednja potvrda ovoga je to što je pop pevačica Nataša Bekvalac kupila „mini kuper“ na lizing.

Na ovaj način, pevačica će vlasništvo nad automobilom steći tek kada se otplati i poslednja rata!

– Nata je dugo tražila i zagledala automobile da bi na kraju njen izbor bio metalik „mini kuper“, koji je sličan onom modelu koji je donedavno vozila, a koji je bio u vlasništvu jedne sponzorske kompanije. Nataša nije imala toliko keša koliko košta novi „mini moris“, na koji se prvobitno nameračila (oko 20.000 evra), pa je automobil uzela na lizing gde će joj mesečna rata biti oko 250 evra – priča dobro obavešteni izvor, blizak novosadskoj pevačici.

Inače, nezvanično se ovih dana mogu čuti priče da je lepoj Nati istekao sponzorski ugovor, pa je morala da vrati automobil koji je dobila kao zaštitno lice. U svakom slučaju, ona se brzo snašla, a uspomenu na svog novog četvorotočkaša imaće svakog prvog u mesecu, narednih nekoliko godina, kada joj bude dospevala rata za lizing.

Do komentara Bekvalčeve nismo uspeli da dođemo jer se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na mobilni telefon.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata zadovoljna reakcijama na album

Nataša vratila burmu na ruku!

Nata letuje za džabe?!


Nema komentara na “Nata pazarila „mini kuper“ na lizing!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump