Otvoren Sajam automobila u Beogradu

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

Sajam automobila „Delta Đenerali BG kar šou“ i sajam moticikala i bicikala otvoren je u ponedeljak na Beogradskom sajmu i trajaće do 14. marta.

Na sajmu učestvuje

370 izlagača, od toga je 180 iz inostranstva, a biće predstavljeno 47 novih modela automobila.

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević izjavio je na otvaranju da očekuje da će ove godine biti povećana prodaja automobila u Srbiji i da će to pokazati da srpska privreda i ekonomija idu ka oporavku.

Milosavljević je pozvao finansijski sektor – banke i liznig kompanije, da prepoznaju potencijal i pomognu automobilskoj industriji i zaposlenima i građanima da po povoljnijim uslovima kupe automobile.

Direktor Delta Đenerali osigurnja Nebojša Divljan izjavio je da je bitno što se u Beogradu održava sajam automobila, kada su takvi sajmovi u regionu uglavnom otkazani.

Kako je rekao, Delta Đenerali osiguranje je treću godinu za redom generalni sponzor Sajma automobila.

Na sajmu će biti predstavljeno i 38 novih modela motocikala, biće održana i izložba prateće industrije i garažno servisne opreme.

Nacionalna vozačka akademija organizovaće edukaciju u oblasti saobraćaja i vožnju na poligonu.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00, cena pojedniačne ulaznice je 300 dinara, a grupne posete 200, cena parkinga je 100 dinara po satu.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sajam automobila u Ženevi /slike/

Na Sajmu automobila u Novom Sadu po punta

Nova prodajna akcija za Peugeot 206, 206 sedan i 308 pred sajam automobila u Novom Sadu


Nema komentara na “Otvoren Sajam automobila u Beogradu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump