Penelope Kruz se uskoro udaje!

Penelope Kruz (35), prva španska glumica koja se okitila „Oskarom“, venčaće se ove godine s kolegom i zemljakom Havijerom Bardemom.

Koji je takođe vlasnik

pozlaćene statue.

Kako prenose američki mediji, Penelope će se venčati u venčanici koju za nju kreira Loren Skot, devojka Mika Džegera, legendarnog frontmena benda „Rolingstons“.

Magazin „In Touch“ („U vezi“) objavio je da je Penelope unajmila Loren, koja je ranije kreirala venčanice za australijsku glumicu Nikol Kidman i kraljicu popa Madonu.

„Penelope blisko sarađuje s timom kreatora koje predvodi Loren. Njena venčanica će biti unikat, naravno, i na nju će biti našiveni pravi biseri“, rekao je neimenovani izvor blizak glumici.

Penelope i Havijer će se venčati ove godine u Španiji, a datum venčanja se još krije. Par se navodno verio krajem prošle godine.

„Ne osećam se komotno kada pričam o privatnom životu u javnosti. Naravno da želim decu. Želim da imam svoju decu, ali takođe želim i da usvojim dete. Već dugo mislim da moj život neće biti potpun ukoliko ne usvojim dete“, rekla je Penelope za špansko izdanje magazina „Mari Kler“.

Ona navodno želi da usvoji devojčicu iz Indije, što se Havijeru i ne dopada previše.

Njih dvoje su u vezi od 2007. Penelope je prošle godine dobila „Oskara“ za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu „Ljubav u Barseloni“, koji je režirao Vudi Alen. Partner u tom filmu joj je upravo Havijer, koji je „Oskara“ dobio pre dve godine za ulogu u filmu „Nema zemlje za starce“.

Njeni bivši frajeri

Penelope, koja govori četiri jezika (španski, italijanski, francuski i engleski), poznata je i po burnim ljubavnim vezama. Tokom snimanja filma „Vanila Skaj“ Penelope se smuvala sa Tomom Kruzom 2001. Par je raskinuo zbog Tomove opčinjenosti Sajentološkom crkvom posle tri godine u januaru 2004. U februaru 2005. Penelope je snimila avanturistički film „Sahara“ i smuvala se sa Metjuom Mekonahijem. Par je u junu 2006. izdao zajedničko saopštenje navodeći da je zbog „brojnih poslovnih obaveza najbolje rešenje da se raziđu“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Penelope Kruz i Havijer Bardem se venčali

Penelope Kruz snima u Sarajevu

Penelope Kruz i udaja u decembru!


Nema komentara na “Penelope Kruz se uskoro udaje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump