Perez Hilton opleo i po Seki!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Medijski rat u rukavicama između Jelene Karleuše i Seke Aleksić iz srpskih tabloida preselio se direktno na svetsku šou biznis scenu.

A glavni „krivac“

izvoz domaće estrade pred svetsku javnost je niko drugi do ozloglašeni Perez Hilton!

Naime, samo nekoliko dana nakon što se pozabavio likom i delom popularne JK, najpoznatiji bloger na svetu posvetio je pažnju i njenoj ljutoj rivalki Seki, nazvavši je „srpskom Rijanom“! On je na svom blogu postavio snimak Sekine pesme „Što je bilo moje njeno je“ i napisao sledeći komentar:

„Predstavljam vam srpsku „želim da budem“ Rijanu! Seka Aleksić je veliki hit širom jugoistočne Evrope sa svojim pop-arenbi numerama, haljinama pripijenim uz telo i „čirokanom“. Deluje vam poznato? Ona je OK, ali više mi se sviđa srpska „želim da budem“ Lejdi Gaga“, napisao je bloger, otkrivajući svoju naklonjenost ka Karleuši u ovom slučaju.

Naravno, i ovaj članak bio je dovoljno inspirativan za posetioce sajta i komentatore, a kao logično se nameće sledeće pitanje: koja srpska zvezda će biti sledeća Perezova „žrtva“?

U želji da proverimo kako Seka gleda na to da se našla u pomenutom kontekstu na Hiltonovom sajtu, pozvali smo je, međutim, do zaključenja ovog broja nije stigao nikakav odgovor.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Perez Hilton prozvao Milana Stankovića!

Radmila se podsmeva svojoj koleginici-Seki?!

JK: Poklanjam Seki dve karte za koncert


Nema komentara na “Perez Hilton opleo i po Seki!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump