Sahranjena Ksenija Pajčin /foto/

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Ksenija Pajčin sahranjena je danas u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu.

A na poslednji počinak je, pored roditelja i rodbine, ispratilo više hiljada

građana, kolega i prijatelja.

Opelo je održano u 14 časova, nakon čega se povorka uputila na groblje.

Ksenija Pajčin sahranjena je u belom sanduku,u famerkama i tunici, sa omiljenim komadima nakita. Sa belim krstom i cvećem u istoj boji, u jednoj od novoizgrađenih grobnica u aleji neposredno iznad crkve Sveti Nikola. Ona je ispraćena uz kompoziciju „Bolero“ Morisa Ravela, a nakon sahrane je njen grob prekriven cvećem.Roditelji su kupili mermernu grobnicu u najlepšoj aleji vrednu 20.000 evra.

Poslednjem oproštaju je, pored porodice i najbližih prijatelja, prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, među kojima i Neda Ukraden, Goca Tržan, Marina Tucaković, Ana Nikolić, Mira Škorić, Indira Radić, Dalibor Andonov Gru, Bora Drljača, Saša Dragić, Romana Panić, Danijel Alibabić, učesnica rijalitija „Operacija Trijumf“ Mika Kostić i mnogi drugi.

Kako „Blic“ saznaje, Ksenijinoj baki je pozlilo u kapeli i po nju je došla Hitna pomoć, tako da nije prisustvovala sahrani.

Govor na sahrani održala je Vesna Urošević, muzički urednik u „Siti rekordsu“, producentskoj kući za koju je preminula pevačica snimala albume.Ona je pročitala stihove Ksenijine pesme „Farsa“, „Besmrtnu pesmu“ Mike Antića, kao i govor kojim su se porodica i prijatelji oprostili od Ksenije.

„Još jedan dan se trudi da nas ubedi da nisi tu, ali uzalud mu je. Možemo jedino da poverujemo da si negde zbrisala, onako da iskuliraš od svih, i čekaćemo da nam se javiš čim stigneš. A dok odnekle opet ne dođeš, nedostajaćeš na bezbroj načina.

Čuli smo jednom da je zlo ono što čovek oseća da šteti njegovom moralnom zdravlju, a dobro je ono što zadovoljava njegov lični osećaj pravde. Ali ko će nama reći gde ja ta pravda na kojoj svo ovo dobro i počiva? Ima li te pravde u ovom svetu u kome živimo? Da li je te pravde ikada i igde bilo?“

„Mi i dalje čekamo da se javiš, da uskočiš u sobu puna energije i sa tim prelepim osmehom. Svi čekamo ono čime si radovala naš svet: tvoju posebnost, tvoju prisutnost.

Znamo da si ljuta što plačemo jer znamo da si tu i nikada ne ideš. Sklonila si se samo dok sve ovo ne prođe i vratićeš se. Nemoj biti ljuta. Samo nam već nedostaješ, a do tada volećemo svaki tren kada si bila kraj nas i čuvaćemo ga životom dok god nas ima. A ti se sakri, mirno spavaj, čuvaj nam leđa i ne daj nam da potonemo. A tebe neka čuvaju anđeli. Volimo te.“, rekla je Vesna Urošević.

izvor: Blic.rs, Pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 6 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?!

Ksenija Pajčin se „kao“ udala ???!!!


6 komentara na “Sahranjena Ksenija Pajčin /foto/”

 • ratko
  21 marta, 2010, 11:12

  Cry Cry Cry Cry

 • milena mili
  21 marta, 2010, 13:19

  Frown :'(

 • budala
  21 marta, 2010, 13:22

  IDK Really Pissed Frown Foot-In-Mouth Cry Cry Cry No Tremble

 • Andjelina
  21 marta, 2010, 14:30

  Frown Frown Frown Frown Heart Heart

 • данијела
  21 marta, 2010, 17:58

  Ужас…

 • Anonimni
  23 marta, 2010, 0:53

  Frown Frown Mad Mad Mad Frown Mad

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump