Sandrina jahta ostavlja bez daha!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Srpska lepotica Sandra Meljničenko krstari Karibima već skoro dva meseca, a nedavno je posetila i Barbados, državu u kojoj je rođena pop zvezda Rijana.

U tamošnjim

medijima i na portalima, mogu se pronaći brojni tekstovi i komentari o jahti zvanoj A, koju je Andrej nazvao uzevši prvo slovo imena svoje supruge Aleksandre Meljničenko. Mediji u Bridžtaunu objavili su i do sada nepoznate detalje o Sandrinoj jahti. Oni tvrde da je Andrej jahtu isprobao putovanjem u Norvešku, gde je otišao da kupi tri slike Kloda Monea. Jahta je duga 400 stopa, a stakleni krov nalazi se tik iznad bazena. Vlasnici imaju ogromne lukszusne apartmane i šest luksuznih kabina rezervisanih za četrnaest gostiju, kao i dovoljno soba za članove posade, kojih je trenutno četrdeset i dvoje. Ostali detalji enterijera ove lepotice, dobro su čuvana tajna njenih nemačkih proizvođača, firme Blohm and Voss i njihovog dizajnera Filipa Starka, ali jedan portal sa Barbadosa navodi da jahta ima i hangar za helkiopter, te da sa bočnih strana sadrži i nekoliko brzih brodova, dugačkih trideset stopa. Meljničenkova jahta je ujedno i za 23 stope duža od jahte Pelorus njegovog zemljaka i vlasnika FK Čelzi, Romana Abramoviča, koji je svoje moćno plovilo kupio 2003. od jednog biznismena iz Saudijske Arabije.

Inače, Andrej je pre uplovljavanja u Karipsko more, prošao pored Bermuda, gde je njegova jahta registrovana pri proasku kroz lokalne teritorijalne vode, i tom prilikom ustanovljeno je da je teška skoro šest tona, i može da pređe 27 milja za sat vremena. Sandra i Andrej obišli su tokom ovog krstarenja brojna karipska ostrva, a trenutno se nalaze na ostrvu Sveti Bartolomej, koje je deo arhipelaga Mali Antili.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miš koji ostavlja bez daha

Dekolte koji ostavlja bez daha

Bond može da mu zavidi!


2 komentara na “Sandrina jahta ostavlja bez daha!”

  • lola
    9 aprila, 2010, 22:58

    Da li se ova mlada zena ikada nasmesila?

  • Laki
    10 aprila, 2010, 8:24

    Pa zar ne vidiš da se osmehuje Wink

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump