Saša Matić: Meni se Maja uopšte ne dopada

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Maja Odžaklijevska nedavno je tokom živog prenosa “Farme” izrugivala pesmu Saše Matića.

“Kad ljubav zakasni”, nazvavši je patetičnom,

a njega osobom koja traži sažaljenje.

U razgovoru sa Ivanom Gavrilovićem, koji je sa oduševljenjem govorio o Sašinim stihovima, ona je u jednom trenutku rekla da bi to bilo isto kao kada bi ona pevala: “Ja sam samohrana majka, ceo život se sama borim. Otac ne želi da vidi decu i komšinica me hrani…“ – zavijala je Maja ironično.

Popularni pevač nije se mnogo potresao zbog ovih komentara, već se samo nasmejao i rekao:

“Gospođa Maja Odžaklijevska mene ne poznaje, a ni ne tražim da me upozna. Ljudi mene brzo skapiraju i upravo oni znaju da moja namera u toj pesmi nije onakva kako je to Maja tumačila. Evo, jutros sam ustao u devet sati vrlo raspoložen, jer je moj život ispunjen i normalan, tako da patetike nema nigde”, rekao je za “Alo” Saša Matić i dodao:

“Meni se ta žena iskreno nije dopala kada sam bio sa njom u žiriju za „Zvezde Granda“ jer negativno utiče na moje raspoloženje. Zamolio sam Popovića da me ne zove više u emisiju kada je ona gost, jer ne želim više da je sretnem.

Zaista ne bih puno polemisao o ovome jer ne bih da dižem cenu nekom ko je nema. Napravio sam dobru pesmu i meni je samo drago što je Ivan toliko hvalio i pevao, a to je svakako bolji pokazatelj od komentara. Njene reči su samo kap u moru i ona me ne interesuje”, zaključio je pevač.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Odžaklijevska: JK ne zna da peva!

VB: JK izjavila da je muškarci uopšte ne vole!

Saša Matić izveo ženu u provod!


Nema komentara na “Saša Matić: Meni se Maja uopšte ne dopada”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump