Sava Radović: Ćerka Iskra liči na mene

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle razlaza od voditeljke Irine Radović, nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa “Veliki brat“ i bivši voditelj produkcijske kuće “Emoušn“.

Sava Radović od kraja

prošle godine intenzivno je usmerio energiju na nove poslovne poduhvate. I pored toga što supružnici mesecima ne žive zajedno, Sava tvrdi da je njihova ćerka Iskra nit koja će ih uvek spajati. “Irina i ja se često viđamo i u stalnom smo kontaktu, što je i normalno jer imamo sedamnaestomesečnu ćerku Iskru o kojoj zajedno brinemo. Ma šta se dešavalo između nas dvoje, naše dete je nit koja će nas zauvek spajati što je normalno kada ste roditelji. Iskra je predivna devojčica koja mnogo liči na mene, zbog čega sam posebno ponosan, a u šali volim da kažem da je od Irine nasledila samo oblik ušiju. S druge strane, iako je možda rano da pričam o tome, jer je ona i dalje mala devojčica, čini mi se da je po karakteru mešavina nas dvoje i da je nasledila osobine oboje”, kaže Sava, koji još nije konačno stavio tačku na brak sa Irinom, iako njih dvoje više ne dele zajednički život: “Moja supruga ne voli kada se pojedinosti iz naših života iznose u medije i ja moram da poštujem tu njenu želju, pa zato ne želim da pričam o detaljima iz našeg braka. Ona je osoba koja daje intervjue samo ukoliko je reč o poslu kojim se bavi, pa smo se zato dogovorili da i ja poštujem tu njenu želju”, objašnjava šoumen, koji je trenutno zaokupljen organizacijom žurki u beogradskom klubu „Tanjug“. „I pored toga što sam dosta zaokupljen poslom, Iskra mi je na prvom mestu. Trudim se da budem što bolji otac i nadam se da mi to dobro ide”, rekao je Sava Radović.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sava Radović sa Daliborkom Milanković na splavu!

Sava Radović učestvovaće u „Survivoru“!

Irina i Sava više nisu zajedno?!


Nema komentara na “Sava Radović: Ćerka Iskra liči na mene”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump