Seka Aleksić izabrala žiri za svoj rijaliti šou

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Možda „đavo nosi Pradu“ ali Seka Aleksić nosi najglamurozniji osmeh na Balkanu.

Iza tog osmeha krije se đavolski profesionalna osoba čiji dan traje duže od

24 sata. Zato je Seki Aleksić potreban neko ko će joj pomoći u obavljanju velikog broja obaveza. U potpuno novom rialiti formatu koji startuje 31. marta u 21. sat na televiziji “Fox”, Seka u Srbiju donosi holivudski trend- ličnog asistenta! Samo najambiciozniji, najsnalažljiviji i najuporniji dobiće šansu da se uključe u veoma zanimljivu borbu za atraktivan posao. Obzirom na izuzetno veliko interesovanje, Seki će u izboru kandidata za šou pomoći žiri koji će činiti njeni najbliži saradnici i dugogodišnji prijatelji. Čitaocima otkrivamo da su, osim njenog verenika Veljka, za sada sigurni članovi žirija modni kreator Saša Vidić, kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović – Braja i Sekin blizak prijatelj i urednik magazina “Hello!” Saša Tošić.

Upravo oni najbolje znaju kako Seka funkcioniše i zajedno sa njom će imati i težak i zanimljiv zadatak da u moru kandidata odaberu najbolje potencijalne saradnike i buduće učesnike za rijaliti šou.U uži krug prolazi 60 kandidata, a žiri će potom konačno odrediti i 12 najboljih takmičara koji ulaze u oštru višemesečnu borbu za poziciju Sekinog ličnog asistenta. Za njih se, za sada na tajnoj lokaciji, uređuju posebne prostorije, gde će boraviti pod kontrolom i budnim okom Seke i produkcije. “Moja desna ruka” je eliminacioni takmičarski format. Dvanaest kandidata za posao prolaze kroz niz prepreka i zadataka koje pred njih postavlja Seka. Oni će se nekad deliti u timove, a nekada i samostalno rešavati zadatke. Sami zadaci će varirati od veoma ozbiljnih zahteva do iznenadnih prohteva, kakvi mogu da se očekuju samo od zvezda kakva je Seka. Oni koji ispune zadatke ostaju u igri, a neuspešnima sledi otkaz.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić izabrala takmičare za show

Seka izabrala svog sistenta?!

Seka Aleksić traži ličnog asistenta/kinju


Nema komentara na “Seka Aleksić izabrala žiri za svoj rijaliti šou”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump