Seku Aleksić ubija glavobolja

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Do početka rijaliti šoua Seke Aleksić „Moja desna ruka“ ostalo je još samo dve nedelje.

A isto toliko vremena imaju fanovi koji žele da se oprobaju kao asistenti folk zvezde

da se prijave.

U klipu koji najavljuje šou, na iznenađenje mnogih, može se videti kako Seka riba u kuhinji, dok njen verenik priprema doručak. Pevačica kaže da je do sada sve te poslove sama obavljala, te da je od silnih obaveza počela boleti glava. No, kao aspirin, ovoga puta će poslužiti novi asistent.

Emisija će se, na iznenađenje mnogih, prikazivati na Foks televiziji, a svi koji žele da pomognu 28-godišnjoj pevačici oko brojnih obaveza, mogu da se prijave tako što će poslati: kratku biografiju u kojoj će navesti svoje lične podatke, kontakt telefon, ali i interesovanja, hobi i naravno obrazovanje.

Potrebno je dostaviti i dve fotografije – jednu „kao za ličnu kartu“, i jednu na kojoj se vidi cela figura, a od zainteresovanih se traži da navedu i iskustva koja bi bila interesantna za šou.

Sama pevačica voli da gleda rijaliti šouove, a kaže da joj se najviše dopao „Keeping up with the Kardashians“.

„Oni su mi se dopali zato što su jedna fina, normalna porodica, nisu se libili ni da plaču, ni da budu tužni, takav je stvaran život. To može i meni da se desi. Jedan telefonski poziv može da mi upropasti ceo dan“, rekla je Seka za Mondo.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić: Glavobolja od šampanjca!

Stoja isprozivala Seku Aleksić!

Rijana iskopirala Seku Aleksić?!


Nema komentara na “Seku Aleksić ubija glavobolja”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump