Švaba smuvao Makedonku Kiki

Pobednik „VIP Velikog Brata“ započeo je vezu s mladom Makedonkom, koja je takođe učestvovala u popularnom rijalitiju.

Milan Marić i Kristina Raleva smuvali su se tokom žurke

u Živincima, koju su prošle nedelje organizovali bosanski blizanci Admir i Enis. Novopečeni golupčići čitavo veče su razmenjivali nežnosti naočigled prisutnih, koji su imali tu „čast“ da gledaju vrele dodire, strasne poljupce, držanje za ruke… A sve to gledao je i Manuel.

– Kiki je grlila i ljubila Švabu, nije joj smetalo to što je i Manuel bio na žurki. Njih dvoje su se toliko napalili da im je većina toplo preporučila da nađu sobu – kaže naš izvor sa žurke.

Kad smo pozvali Milana i pitali ga kako mu je u vezi s Kristinom, on je bio prilično zbunjen našim otkrićem.

– Odakle vam ta informacija? Ko vam je to rekao – izustio je Švaba pre nego što je spustio slušalicu, dok se Kristina nije javljala na svoj mobilni telefon.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kiki i Manuel opet zajedno!

Švaba i Tamara Simić u „Parovima“

Milan Marić Švaba pobednik je VIP VB! /video/


2 komentara na “Švaba smuvao Makedonku Kiki”

  • mina
    17 marta, 2010, 23:37

    koje gluposti ! svaba nije toliko glup da se smuva sa kiki !!

  • AnOnImNa
    10 aprila, 2010, 21:25

    kako me razocarao ovaj Svaba…Pogledala sam snimak na story sajtu gde je Svaba rekao da je s nekom koju javnost zna,ali nije hteo da kaze ko je. Ako je u pitanju Kiki,onda ce me jos vise razocarati i shvaticu za kakvog sam glupana glasala svo,ali svo vreme dok je bio u VB-u i poslala 50 poruka da on pobedi. Really Pissed Mislila sam da je pametniji. Bio mi je nekako simpatican. Ali sada vise nije. A ova Kiki odmah se zalepila za Svabu,jer je sada dobio pare u VB-u…Sram je bilo.,sponzorusa jedna.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump