Topalko slavio pobedu na „Grand festivalu“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Apsolutni pobednik trećeg „Axal Grand festivala“ Milan Topalović Topalko je po završetku prenosa s porodicom i prijateljima otišao u hotel „Panorama“.

Gde su se uz pesmu

Biljane Sečivanović veselili i pili do ranih jutarnjih sati, a tom prilikom nam je otkrio da je pobednička pesma zapravo bila namenjena njegovom najljućem rivalu na festivalu – Saši Matiću.

– Kada sam prvi put čuo pesmu, pozvao sam Sašu da je on otpeva jer sam ja već snimio numeru za festival. Međutim, on je bio u Bosni i nije se javljao na telefon. Posle tri dana smo se čuli, ali ja sam pesmu već uzeo za sebe, na šta je Matićev komentar bio: „Neka, Topalko, ja želim da ti budeš najbolji.“ E, zato ga obožavam i kao kolegu i kao prijatelja, i on je bio moj favorit na ovogodišnjem Grand festivalu – rekao je Topalko.

Milan inače nije znao koliko novca dobija od nagrade, pa kada smo mu mi objasnili da je to suma od 35.000 evra, imao je poširok spisak kako će potrošiti novac.

– Trebale bi mi još tri ovakve nagrade bi mi bile taman da bih isplatio sve što imam. Uložiću u stan i album, a podeliću sa saradnicima koji su radili na pesmi – dodao je favorit publike, za koga su se tokom finala u nekoliko navrata mogli čuti i komentari da mu sada fale još samo „Evrosong“ i „Veliki brat“ pa da bude na svim većim takmičenjima u zemlji.

– „Evrosong“ nije za mene i ne bih učestvovao jer ja nisam pevač za takve manifestacije, a u šou „Veliki brat“ nikada ne bih ušao jer bi bilo previše, jedan rijaliti šou je dovoljan. Milan Stanković je savršen za ovogodišnji „Evrosong“ jer mali može da bude svetska zvezda – rekao je Topalko i dodao da će za mesec dana objaviti prvi album.

Tanja cirkala sa Milicom

Iako je važila za jednog od glavnih favorita na „Aksal Grand festivalu“, Tanja Savić je morala da se zadovolji trećim pozicijama, kako po glasovima publike, tako i stručnog žirija, stoga preterano ni ne čudi što je lepa pevačica po objavljivanju glasova bila vidno razočarana.

– Iskreno, očekivala sam pobedu jer se moja pesma „Incident“ pevušila sve vreme, čak su mi i kolege rekle da sam glavni favorit – rekla nam je Tanja.

Nedugo po proglašenju pobednika, Savićeva se uputila na splav svog menadžera Šmrkija, gde se u društvu svoje sestre Bilje i nekoliko prijatelja oraspoložila. Od kolega, na proslavi pojavila se samo Milica Todorović, koja je cirkala, igrala i pevala sa Savićevom do kasno u noć.

Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada podržala Milana na festivalu!

Nole slavio svoju pobedu na Fristajleru!

Pobednik Farme je Milan Topalović Topalko!


Nema komentara na “Topalko slavio pobedu na „Grand festivalu“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump