Trudna Monika Beluči pozirala za Veniti Fer

Italijanska glumica Monika Beluči, koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće.

Pozirala je polunaga za naslovnu stranu italijanskog izdanja magazina “Veniti Fer”, prenosi “Dejli Mejl”.

Zanosna glumica udata je za dve godine mlađeg francuskog glumca, Vensana Kasela sa kojim čeka drugo dete.

Ovo je drugi put da je 45-godišnja glumica pozirala prilično neodevena, dok se nalazi u drugom stanju.

Beluči je to prvi put učinila pre šest godina kada je bila trudna sa ćerkom Devom.

Ona je rekla da je odlučila da to ponovo učini zato što uživa dok pozira i zato što želi da pokaže da joj to što će ponovo postati majka u 45-oj godini ne predstavlja nikakav problem.

“Kada sam u 39-oj godini rodila svoje prvo dete, rečeno mi je da ukoliko želim još jedno dete, treba odmah da radim na tome, ali ja nisam bila spremna. Posle nekog vremena sam se ipak odlučila da želim drugo dete, ali sam morala da čekam. Ženama koje, kao ja, dobiju dete kasno, svi govore kako su hrabre i istina je da što je žena starija, to je veći rizik i po nju i po dete. Ali ja se ne osećam hrabrom, već mislim da imam mnogo sreće”, ispričala je glumica za magazin.

Ona je rekla i da se prvi put porodila na prirodan način.

“Ova druga trudnoća je sjajna stvar, ali neću reći da bi žene trebalo da prate moj primer”, rekla je Beluči, dodavši da nije bila podvrgnuta nikakvim medicinskim tretmanima da bi zatrudnela.

“Danas žene žive u proseku do 85 godina, tako da imaju vremena. Možemo da imamo decu u četrdesetim i da ih posmatramo dok rastu”, ispričala je Beluči.

Ona je takođe dodala da je poziranjem htela da protestuje protiv italijanskog zakona koji brani korišćenje sperme donatora za oplodnju.

“Žene moraju da idu inostranstvo da bi zatrudnele, ali samo ako to mogu da priušte. To je politički problem, odnosno politička zloupotreba religije”, smatra Beluči.

Ona je u intervjuu takođe pohvalila svog supruga Vensana Kasela, ističući njegovu odgovornost.

“On mi pomaže u svemu, što više vreme prolazi, on postaje sve odgovorniji i bolji i zbog toga ga sve više volim”, zaključila je Monika Beluči.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Monika Beluči ponovo je trudna!

Monika Beluči opet pozirala naga! /fotke/

Monika Beluči postala po drugi put majka


Nema komentara na “Trudna Monika Beluči pozirala za Veniti Fer”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump