Verica Šerifović: Marija će se snaći na selu

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj sceni, Marija Šerifović preksinoć je zajedno sa sedamnaest farmera ušetala na prostrano imanje u Barajevu.

Marija,

koja je ovim korakom sve prijatno iznenadila, pri ulasku je objasnila da joj je drago što je ušla u „Farmu”, i što gledaoci imaju priliku da upoznaju slavne i tako shvate da ni VIP ličnosti „ne piške parfem”.

U „Farmu” ju je ispratila mama Verica, kojoj se Marija posebno obratila.

– Mama, ti si mi sve ovo zakuvala da me spremiš za udaju! – našalila se Marija, a mama Verica za „Blic” otkrila:

– Kada mi je Marija prijavila da će da ide na farmu, bila sam zgranuta. Ali, kada sam došla sebi, shvatila sam da će se ona snaći u svakoj situaciji, ona je Škorpija/Bik, i borac je. Ne brinem, nema problema za nju – počinje priču mama Verica i otkriva motive Marijinog ulaska.

– Obožava izazove, a pošto je otprilike znala ko će učestvovati, naprasno je rešila da ide. Ona je čak nagovorila i Macu da uđe sa njom. Dobri su drugari, dugo se poznaju i ušli su u „Farmu” da se druže i šale – kaže Verica koja ne sumnja da će se njena ćerka snaći u svakom poslu na imanju:

– Koliko vidim, za sada se super snalazi, čak je i mene prijatno iznenadila. Kod kuće nikad ništa ne radi pošto sam tu ja i kućna pomoćnica, jednostavno nije imala razloga da se time opterećuje. Farma je nešto drugo i svi oni moraju da vode računa o prostoru u kome žive. Što se tiče ostalih poslova, pre nego što je ušla Marija mi je rekla da jedva čeka da vidi kravu i da muze kravu. Ona veoma voli životinje, tako da neće biti nekih velikih problema. Mislim da će se super slagati sa svima, ona nije svađalica, ali ako je neko bude čačnuo, loše će proći. Marija nema dlake na jeziku – priča njena mama i ističe da će Mariji najteže pasti ako neko bude hrkao.

– Znam da će joj najviše smetati hrkanje u sobi i ne znam kako će to da istrpi. Kupila sam joj čepiće za uši, ali nije baš prijatno da ih stavlja svako veče. Jedino me to brine i da se ne prehladi – priča Verica i objašnjava da poznata pevačica nije imala vremena da se posebno pripremi za farmu zato što je 15. aprila očekuje veliki beogradski koncert u „Areni” na koji će, po svemu sudeći, otići pravo sa „Farme”.

– Ne verujem da će Marija izaći iz „Farme” nekoliko dana pred koncert, već na dan samog koncerta.

Ne znam kako su zamislili njen izlazak i da li će se posle koncerta vratiti na farmu, to je već njena odluka i verovatno će zavisiti od toga kako će joj biti tamo ovih mesec dana. U svakom slučaju, ona je nekoliko nedelja pre ulaska vredno vežbala za koncert, imala je ozbiljne pripreme. Ja ću da nadgledam situaciju ako bude trebalo, ali momci koji sviraju sa njom su profesionalni muzičari, tako da tu neće biti problema, sve je ostavila u sigurnim rukama – otkriva mama Verica.

Dejan i Irena sluge

Političar Raka Radović, koji je proglašen za prvog gazdu farme, izabrao je i prve sluge – Dejana i Irenu. Dejan se zbog toga obradovao, a Irina uplašila zato što mora da spava u štali s njim. Inače, Dejan je već prvi dan krenuo u osvajanje učesnica, a muško društvo ga je proglasilo „svilenim” zato što izbegava teške farmerske poslove i stalno zabušava. Dejanu nadimak uopšte ne smeta…

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Marija Šerifović napustila imanje

Verica: Nadam se da mi je ovo poslednji brak!

Jelena Karleuša i Marija Šerifović ulaze na Farmu!


Nema komentara na “Verica Šerifović: Marija će se snaći na selu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump