Aca Lukas i Sonja Šašić konačno pred oltarom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Konačno je došao i taj trenutak!

Za par dana, posle nekoliko godina zabavljanja Aca Lukas i njegova verenica Sonja Šašić izgovoriće sudbonosno da!

Jeste da se neće venčati u dvorcu, kako su prvobitno planirali, ali ne sumnjamo ni će „okasnelo“ venčanje biti išta manje glamurozno.

Da li zbog toga što su se njihovi tadašnji planovi izjalovili ili iz nekog drugog razloga, tek, informaciju da će svoju ljubav do kraja nedelje ozvaničiti, Sonja i Aca kriju kao zmija noge. Čak ni njihovi najbliži prijatelji ne slute kakvo im iznenađenje spremaju, pošto su o svojoj odluci obavestili samo buduće kumove, dok će ostatak gostiju radosnu vest saznati svega nekoliko dana pred venčanje. Kako saznajemo, Sonjina bliska prijateljica, koju je i odabrala za kumu, već je doputovala iz Nemačke, a sve kako bi joj pomogla oko organizacije, ali i odabira haljine za dan o kojem svaka žena toliko mašta. Međutim, iz izvora bliskih popularnom paru stigla nam je informacija da je nevesta već izabrala i kupila venčanicu, kao i odelo za svog dragog. Zvanična ceremonija i veselje održaće se u luksuznom restoranu „Hacijenda“ na Novom Beogradu, koji je, inače, Sonjino omiljeno mesto za izlaske, čuveno po brazilskim specijalitetima.

„Venčanje će biti slično onim u američkim filmovima, sa dosta cvetnih aranžmana, stolovima prekrivenim dugim svilenim stolnjacima i enterijerom koji se specijalno za ovu priliku preuređuje. Ma, biće pravi Holivud, videćete“, rekla je Šašićka pretprošlog decembra, pa nema sumnje da će to ovog puta i sprovesti u delo. A kako je tada izjavila da će za dobro raspoloženje biti zadužen „Alegro bend“, velike su šanse da je i sada ostala pri svom prvobitnom izboru. Za razliku od nje, Lukasu je mnogo bitniji prostor na kojem će radost podeliti sa najbližima, a sve kako bi sa zvanicama nesmetano mogao da proslavi dan kada je svoju ljubljenu učinio gospođom Vuksanović.

„U zavisnosti od mesta za koje se odlučimo, formiraćemo i broj zvanica. Ali svakako neće biti više od sto naših najintimnijih prijatelja i rođaka, koji će doći sa svih krajeva sveta…

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!

Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan

Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!


Jedan komentar na “Aca Lukas i Sonja Šašić konačno pred oltarom”

  • Anonimni korisnik
    14 aprila, 2010, 10:29

    Konaco ga „upecala“ Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump