Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, venčao se juče sa svojom izabranicom Sonjom Šašić.

U crkvi svetog Vasilija Ostroškog

na Bežanijskoj kosi.

Pola sata pre početka crkvene ceremonije vidno raspoloženi mladoženja stigao je sa svojim roditeljima. Dok je koračao čekajući svoju dragu, Lukas je vidno šepao, potvrdivši priču „Alo!“ da je nedavno posetio lekara jer mu se pogoršalo stanje noge u koju je prošle godine upucan. Bivša žena Željka Šašića, Sonja, stigla je tačno na vreme u društvu ćerkice Sofije, koja je imala na sebi belu haljinu, nalik maminoj venčanici. Kako saznajemo, kuma joj je bila drugarica Aleksandra, koja je zbog toga doputovala iz Nemačke, dok se Lukasu u toj ulozi našao dugogodišnji prijatelj Zoran Petrović. Venčanju su prisustvovali i Lukasov sin i ćerka iz prethodnih brakova, a Sonja je uzela prezime Vuksanović.

Zanimljivo je da su crkvenom venčanju prisustvovali samo najbliži prijatelji i rodbina mladenaca, dok su kolege popularnog para stigli tek na građansko venčanje, koje je po podne obavljeno u novobeogradskom restoranu „Hacijenda“.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Sonja Šašić konačno pred oltarom

Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!

Aca i Sonja čekaju bebu!


Nema komentara na “Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump