Ana Nikolić nema para da plati spot?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Spot za pesmu „Ekstaza“ Ane Nikolić već godinu dana nije ugledao svetlost dana.

A kako „Alo!“ saznaje, razlog za ovo je taj što popularna pevačica nije izmirila dugove

sa produkcijom „Vižual infiniti“, koja joj je uradila spot.

Naime, nakon što je Anina pesma postala hit, odlučila je da svojim fanovima priušti i ekranizaciju iste pesme, ali spot koji je režirao Aleksandar Kerekeš Keki i dalje nije isplaćen, pa samim tim ni distribuiran za emitovanje .

– Ana je tražila da sve izgleda na vrhunskom nivou, što je ekipa i učinila. Nakon što je završeno snimanje, bila je zadovoljna i trebalo je da uplati iznos koji je unapred bio ugovoren. Ona to nije uradila i zbog toga i nakon godinu dana spot stoji u fioci i neće joj biti isporučen dok ne reguliše dugovanja. Ono zbog čega su svi u produkciji u čudu je činjenica da se u javnosti razmeće novcem, bundama, skupim automobilom koji joj je poklonio dečko, a onda nema para za spot. Ne znaju zašto joj on ne da te pare i pomogne joj da prikaže spot jer je šteta da toliki rad propadne – rekao je za naš list izvor blizak produkciji „Vižual infiniti“.

– Tačno je da je snimljen spot pre godinu dana, ali smo mi odlučili da ga ostavimo po strani jer je, po našem mišljenju, tako najbolje. Nije tačno da spot nije isplaćen, on stoji u mojoj kući i neki kadrovi iz njega biće iskorišćeni za sledeći video-klip koji će Ana snimati – rekao je za naš list Marko, brat i PR menadžer pevačice, a do komentara režisera Aleksandra Kerekeša Kekija nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić snimila spot za pesmu“Exstaza“

Ana Nikolić i novi spot „Džukelo“!

Nikolina: Nema tih para da bih otišla na „Farmu“


Nema komentara na “Ana Nikolić nema para da plati spot?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump