Anabelina igra neistine /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Anabela Đogani izdala je svoj drugi autorski singl od kako je izašla iz grupe “Fanki Dži” koji se zove “Igra istine“.

Denserka se povela oprobanim receptom, pa je inspiraciju za pesmu

našla u bolivudskoj numeri “Love mera hit hit“.

Ipak, ono što je neobično, to je da se kao autor potpisao Mirko Gavrić.

‘Sve sam oko novih pesama prepustila svom producentu, a najbitnije je da sam pesmom prezadovoljna. Reakcije publike su sjajne, a to mi je najbitnije’, rekla je Anabela za “Alo”.

Iako pevačica nije porekla da je reč o plagijatu, producent Mirko Gavrić ističe da je ovo isključivo njegova autorska pesma:

‘Ona ne peva iste tonove kao u navedenoj numeri. Pozajmljen je samo uvodni deo aranžmana, samo to, a ostatak je potpuno drugačiji. Znači, to nije obrada već moja pesma i što je najbitnije, pesma je za 48 sati postala veliki hit’, rekao je Gavrić.

https://www.youtube.com/watch?v=u9ZX2yt0Aec&feature=player_embedded https://www.youtube.com/watch?v=RSNVoNqTBV0&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijerno nova pesma Anabele i Mie /video/

Nova pesma Anabele Đogani! /video i download/

Kako igra Elizabet Kanalis?! /video/


Nema komentara na “Anabelina igra neistine /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump