Anđelina i Bred došli u Crnu Goru iz BiH /fotke i video/

Andjelina Džoli i Bred Pit doputovali su u Crnu Goru iz BiH ( gde su došli u nedelju) i odsešće u hotelu „Splendid“ kod Budve.

Sagovornik Tanjuga potvrdio je da su

Andjelina Džoli i Bred Pit u „Splendidu“. Bred i Anđelina je trebalo da obiđu i Srebrenicu i Dubrovnik, ali su promenili plan, pa su „okrenuli“ ka Crnoj Gori , i odseli u hotelu „Splendid“ kod Budve u apartmanu u kome je svojevremeno odsela i pevačica Madona, kada je održavala koncert na stadionu Jaz kod Budve, ali nije želeo da saopšti koliko poznati glumci ostaju u Crnoj Gori.

„Dvoje poznatih glumaca su u našem hotelu i nisu imali nikakvih posebnih zahteva. To je sve što možemo da kažemo, jer su naši gosti insistirali na diskreciji, jer žele da se odmore pre povratka u Veneciju“, rečeno je iz „Splendida“.

Andjelina Džoli i Bred Pit u Crnu Goru su doputovali preko aerodroma Tivat gde su popodne sleteli privatnim avionom. Par je u ponedeljak ujutru u BiH obišao Goražde i izbegličko naselje Belvedere, u kom se nalazi više desetina siromašnih porodica. Planove o poseti potvrdilo je i Ministarstvo za izbeglice i raseljena lica Bosansko-podrinjskog kantona.

Podgorički mediji javljaju da su u tu zemlju otputovali u nameri da usvoje jedno dete iz izbegličkog naselja, koje je ostalo bez roditelja. Glumački par je u nedelju oko 18 sati iznenada stigao u Sarajevo iz Venecije, gde Andjelina Džoli već mesec dana snima film.

______________________________________________________________

Predhodne vesti …

Prvo bili u Sarajevu…

Najpoznatiji holivudski par Bred Pit i Anđelina Džoli doputovali su juče popodne iznenada u Sarajevo, a kako prenosi portal “Sarajevo-x” jutros su stigli u Goražde.

Iz Ministarstva za izbeglice i raseljena lica Bosansko-podrinjskog područja stigla je informacija da par planira da poseti izbeglički kamp u naselju Belvedere. Par je navodno odseo u goraždanskom hotelu Behar, koji je u potpunosti zakupljen i zatvoren za javnost, a telefoni su isključeni.

Tamošnji mediji prenose da je holivudski par doputovao privatnim avionom iz Venecije, a na sarajevski aerodrom sleteli su juče u 17:57 sati. Poseta Sarajevu je privatne prirode, a nakon sletanja par je seo u vozilo Toyota RAV 4 s oznakama UNHCR-a i udaljio se sa aerodroma.

https://www.youtube.com/watch?v=utvT24ud6Ms&feature=player_embedded

Portparol UNHCR-a Aida Prljača potvrdila je njihov dolazak, ali rekla da ne može da otkrije detalje i lokacije na kojima će boraviti. Njih dvoje doputovali su bez dece.

Nakon što se saznalo da su Pit i Džoli u BiH, u Sarajevu je nastao pravi haos, pa su novinari i fotoreporteri iz čitavog regiona prevrnuli grad kako bi saznali gde se skrivaju. Ipak, za sada, bezuspešno.

Bred kupio Anđi parfem u Goraždu…

Cela BiH danas je u totalnom haosu, jer se po njihovoj zemlji šeta najpopularniji holivudski par – Anđelina Džoli i Bred Pit. Mediji i građani u Sarajevu danas su prevrnuli čitav grad kako bi ovekovečili boravak slavnih glumaca, a slična situacija dogodila se i u Goraždu.

Bred Pit šokirao je jednu prodavačicu kada je ušao u parfimeriju i zatražio parfem u trenucima dok se njegova supruga, ambasadorka UN bavila dobrotvornim radom.

“Nisam uopšte shvatila da je to on, sve dok nije izašao iz prodavnice. Najnormalnije je ušao unutra i tražio parfem, Armani Code“, rekla je prodavačica tamošnjim medijima.

Kolonu od tri džipa UNHCR-a, u kojima se nalazio glumački par, odlazeći iz Goražda pratila su tri auta, od čega dve novinarske ekipe. Kako bi se rešili novinara, njihov džip, koji je bio u sredini prešao je na početak kolone, dok su druga dva usporila.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa i Bred posetili srpske izbeglice!

Anđelina i Bred otišli iz Budimpešte!

Bred i Anđelina: Na korak do raskida!


Nema komentara na “Anđelina i Bred došli u Crnu Goru iz BiH /fotke i video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump