Brega u vezi sa Macinom bivšom devojkom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetski proslavljeni muzičar Goran Bregović u vezi je sa studentkinjom iz Beograda, Aleksandrom Blagojević (24), saznaje „Alo!“.

Oni se viđaju već

godinu dana u njenom stanu koji se nalazi u okolini „Arene“ i prema rečima upućenih – ljubav cveta punom parom!

– Aleksandra završava srpski jezik i književnost, a Bregu je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Već godinu dana uživaju u njihovoj vezi, a obično se viđaju u njenom stanu kod „Arene“, u kojem živi sama. Brega ima običaj da je vodi sa sobom i na putovanja, te su se zajedno prošlog vikenda obreli na Jahorini, jer je on morao da se pojavi na ročištu oko vikendice, za koju je optužen da je ilegalno sagradio jedan sprat – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak Bregoviću.

Da Blagojevićeva voli starije i poznate muškarce, potvrđuje i to što je pre dve godine bila u vezi sa glumcem i voditeljem Draganom Marinkovićem Macom. Oni su se kao par zajedno pojavljivali i u medijima, čak su i u jeku svoje ljubavi dali intervju za „Ilustrovanu politiku“, gde su otvoreno pričali o svojim jakim emocijama.

– Imala sam malo problema sa prijateljima zbog predrasuda oko razlike u godinama, ali kada ga upoznaju, svi promene mišljenje. Tata mi je advokat, mama diplomirani pravnik i nije im bilo svejedno kada sam im rekla. Najviše im je smetalo to što on ima 39 godina, a ja 23. Maca mi se dopao na prvi pogled, prvo fizički, a posle sve ostalo… – rekla je tada Aleksandra.

Bregovićeva devojka je živela nekoliko godina u slovenačkom gradu Kopru i odlično govori slovenački i italijanski. Želja joj je da radi u slovenačkoj ambasadi kao lektor, a oprobala se i u glumi. Probala je da upiše Fakultet dramskih umetnosti, ali nije uspela zbog prevelike treme.

– Aleksandra pored svog lepog izgleda poseduje i veliku energiju kojom je i osvojila slavnog muzičara. Za sada odlično funkcionišu – zaključuje naš izvor.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Alekandar Šapić u vezi sa bivšom misicom

Bivša Dinčina devojka u vezi sa Lolom?

Saša i Jovana u vezi?! Saša demantovao!


Nema komentara na “Brega u vezi sa Macinom bivšom devojkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump