Cvele u sevdahu zbog pesme: Idi dok si mlad

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Da li je Vladimir Cvetković preboleo raskid sa Cecom?

Oni koji će večeras na Košavi gledati emisiju „Skandalozno“, u kojoj gostuje donedavni dečko srpske folk dive,

ko iz topa će reći – nije!

A zašto? Zato što je bukvalno pao u sevdah kad mu je Indi na uvce zapevala hit njegove bivše drage „Idi dok si mlad“. Razvukao je setni osmeh od uva do uva, raznežio se i svi u studiju su očekivali da će, ako dograbi kakvu čašu, početi i da lumpuje.

Kad su se kamere pogasile i snimanje završilo, pronela se priča da su maneken i crnokosa pevačica razmenili brojeve telefona i da joj je nedugo potom poslao i cveće. Sad, da l’ da joj zahvali za pesmu kojom ga je dirnula u srce ili je lak na žene sa estrade, niko nije znao sa sigurnošću.

Naravno, pozvali smo Cveleta da proverimo kakve su se to emocije u njemu uzburkale i je li bivša ljubav zaista zaborava nema. Ali, nije sve onako kako izgleda na televiziji! Barem tako on tvrdi.

– Ne, nije me pogodila Cecina pesma! – odmah nam je rekao maneken i nastavio da objašnjava šta se to dešavalo tokom snimanja emisije koju vode Olja Crnogorac i Marjan Kamenović, a što će gledaoci moći da vide večeras.

– Pitanja voditelja bila su neumesna, ali sam se trudio da se postavim diplomatski i da sve okrenem na zabavu. Ne mogu upoređivati Cecino i Indino izvođenje pesme jer, iskreno, slabo slušam tu vrstu muzike. Verujte, nikad nisam kupio Cecin CD. Ja volim Ramba Amadeusa i Dorse. Što se tiče cveća, niti sam ga video, niti ga poklonio. Isto je i s brojevima telefona – naglašava Vladimir.

Prihvatamo. Samo, ne znamo da li će i publika. Jer ljudi ono što vide, tome i veruju. Ipak, Cvele zna istinu.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dok Ceca radi, Cvele uhvaćen u provodu!

Dara pobegla iz studija zbog Seke!

Cvele u nežnom zagrljaju sa Crnogorkom!


2 komentara na “Cvele u sevdahu zbog pesme: Idi dok si mlad”

  • Anonimni korisnik
    12 aprila, 2010, 10:38

    Koje dno je ovaj Female Fighter Female Fighter Female Fighter Female Fighter

  • sanja
    21 maja, 2010, 23:36

    Neznam stvarno dalije voleo pa dabije preboleo Coffee

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump