Dragana i Sale: Palo pomirenje!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Prvi čovek „Granda“ Saša Popović i vlasnica televizije DM SAT Dragana Mirković nedavno su obnovili saradnju.

Saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Nakon

dugogodišnjeg ćutanja i međusobnog ignorisanja Sale i Gaga postigli su dogovor da „Zvezde Granda“ gostuju na TV stanici Lučeta iz Kasidola, što je donedavno bilo prava nemoguća misija.

– Bez obzira na to što ne postoji nikakav zvaničan dopis o zabrani gostovanja pevača „Granda“ na TV DM, svi na estradi znali su da Popović i Mirkovićeva ne sarađuju. O razlozima sukoba dosta se spekulisalo, a jedna od verzija je da je Dragana, navodno, izjavila kako je Saša estradni monopolista, što je njega razbesnelo. Međutim, pevačica je ubrzo demantovala te navode, pa je ostalo nejasno šta se zaista isprečilo njihovoj saradnji – kaže naš sagovornik.

Koji su pravi razlozi sukoba, više nije ni važno, s obzirom na to da je Tanja Savić već gostovala u emisiji „Maksimalno opušteno“ koja se emituje na DM, a za nekoliko dana tamo bi trebalo da gostuje i Milan Stanković zajedno sa Sašom Popovićem.

– Istina je da će naši pevači gostovati na televiziji DM. Čuo sam se s Draganinim suprugom Tonijem i o svemu smo se dogovorili. S Milanom Stankovićem u studiju neću biti ja, već Žika Jakšić, a naši ekskluzivci više nisu vezani samo za jednu televizijsku kuću i mogu slobodno da gostuju gde budu pozvani – potvrdio je naše informacije prvi čovek Granda. I Dragana Mirković nam je rekla da je došlo do obnove saradnje: – Tačno je da su Grandovi pevači dobili dozvolu da dolaze na DM, jer im je to bilo zabranjeno iz meni nepoznatih razloga. Drago mi je zbog ovih novosti i verujem da ćemo lepo sarađivati – rekla je Gaga za Kurir.

Što bi naš narod rek’o: interes vrti gde burgija neće!

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Željko: Palo pomirenje!

Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Saša Popović i Haris Džinović se posvađali!


Nema komentara na “Dragana i Sale: Palo pomirenje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump