Dragana i Vlada: Da li je nova ljubav na pomolu?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Na „Farmi“ se rađa nova ljubav, i to između voditelja Vlade Stanojevića i balerine Dragane Milošević.

Koji su na Pinkovo seosko imanje ušli kao bivše ljubavi

Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića!

Dragana Milošević, Vladimir Stanojević

Prvi je to primetio Maca, koji je u štali nagovarao Draganu da zavede voditelja.

– Kako nisi videla kako te gleda?! Ali, ne u fazonu da bi te „opalio“, nego mu se sviđaš. Kako to vi kažete – šmeka te – rekao je Maca, a balerina se branila da je Vladina meta Mira i da se njoj ne sviđaju takvi muškarci.

– Ne volim slatke muškarce. Vlada ne izgleda loše. Na njega se mnoge devojke lože, a ja ne volim takve. Imam dečka, ali neću da pričam o njemu – rekla je Dragana, dok je Maca sumnjičavo pitao da li zaista ima dečka i kako ju je pustio da bude sa bivšim na „Farmi“.

– Misliš li da on „jaše“ sad nešto dok si ti ovde – provocirao je Maca Draganu, koja ga je zamolila da prekinu razgovor.

Bivša devojka Stevanovića tvrdila je da je Nemanja bio „normalniji“ dečko dok je bio sa njom i da ne zna šta mu se dogodilo. Folker je, kao gazda, Dragani naredio da opere kupatilo, a ona se pobunila da nije jedini sluga na imanju da bi to radila. Bivši dečko joj je skrenuo pažnju da u svađama ne spominje njegove roditelje, a balerina se branila da i Milena pominje njenu majku i oca.

– Ostavite me oboje na miru, seli ste mi na glavu! – poručila je Dragana.

Maca je kasnije priznao da je bio inicijator svađa na „Farmi“ i dodao da je trebalo da Milena i Nemanja reše sve probleme pre ulaska na farmu. Sa ovom tvrdnjom složio se i Firči.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Sluge su Dragana i Maca!

Nemanja: Ko je Dragana Milošević?!

Ceca: Vlada je sjajan momak i nije gej!


3 komentara na “Dragana i Vlada: Da li je nova ljubav na pomolu?!”

 • mala
  30 aprila, 2010, 15:07

  OVA DRAGANA JE PRAVA GLUPACA,KAO PRAVI SE DA JE SVA JADNA I MILA,A NON STOP PRICA KAKO JE NEMENJA NJU PREVARIO!!!!!!!!!PRAVA JE GLUPACA.KRIVO JOJ JE STO SE NEMANJA I MILENA VOLE,HOCE DA CRKNE OD LJUBOMORE,MOZE SAMO DA IM ZAVIDI JER JE NJIHOVA LJUBAV JACA OD SVIH!!!!!!!!!DRAGANA JE PRAVI SMOR I TREBA DA LETI NAPOLJE JER JE JEDNA OBICNA BALERINA I MOZE DA SE KURCI KOLIKO HOCE NEMANJU NECE DOBITI NAZAD!!!!!!!!!!! Really Angry Big Smile Big Smile Victory Victory

 • Јеца
  30 aprila, 2010, 16:39

  Девојка је срећна што га се решила.Шта ће јој таква будала.Милена и он су рођени једно за друго.Обоје глупи до бола!!!!!!!

 • Dardej
  2 maja, 2010, 14:12

  Jos pratite to?

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump