Džastin Timberlejk i Kameron Diaz se opet muvaju?

U Los Anđelesu je počelo snimanje filma „Bad Teacher“ u kojem glavne uloge igraju bivši ljubavnici Kameron Diaz (37) i Džastin Timberlejk (29).

Ništa tu ne bi bilo

čudno da njih dvoje na setu nisu i previše bliski.

Britanski mediji pišu da između njih dvoje vlada takva hemija da su ljubavne scene snimili bez i malo problema, a u pauzama su nerazdvojni.

– Neprestano se smeškaju jedno drugom, a Kameron svaki put, kada joj se Džastin približi zablista – rekao je neimenovani izvor koji učestvuje u snimanju filma, a prenosi „Daily Mail“.

Kemron u ovoj komediji igra nastavnica u osnovnoj školi koja se ponaša kao prava sponzoruša. Nakon što ju ostavi njen sponzor, ona kreće u osvajanje kolege (Džastina) koji je u vezi sa najuglednijom nastavnicom u školi.

Scenario filma čak malo podseća na njihove privatne živote, jer je Džastin posle nekoliko „brodoloma“ i dalje u vezi sa Džesikom Bil, dok je Kameron slobodna devojka.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džesika Bil i Džastin Timberlejk raskinuli

Džastin Timberlejk i Rijana u tajnoj vezi???!

Kameron Dijaz smuvala Madoninog bivšeg


Nema komentara na “Džastin Timberlejk i Kameron Diaz se opet muvaju?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump