Džej: Na farmi još samo falim ja /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Uprkos tome što poslednjih dana ima mnogo obaveza zbog koncerta u „Areni“ koji je najavljen za 29. maj.

Džej Ramadanovski kaže da bi pristao da uđe na farmu,

ali samo na nekoliko sati. Na ovu ideju došao je kada je čuo vic koji poslednjih dana kruži gradom, a glasi: „Gde će poznati Romi da slave Đurđevdan? Pa na farmi!“.

– Odličan štos, umro sam od smeha kad sam ga čuo. Ciganima na farmi falim još samo ja, ali i dalje ne bih pristao da budem tamo više od nekoliko sati. Bilo bi super da im, praćen trubačima, 6. maja poželim „ederlezi“, što je na ciganskom „srećan Đurđevdan“, da im budem specijalan gost, ko Ceca. Željko Mitrović može da odluči i da me pozove, onda ne bih imao ništa protiv. Samo nek se javi, tu sam. Inače, ne bih mogao duže da izdržim tamo, pre bih išao u zatvor. Da mi neko naredi da radim ovo-ono, nisam ti ja za to. Ceo život bežim od rada.

– Šta misliš o predlogu koji kruži internetom da Emir Kusturica na farmi snimi nastavak „Doma za vešanje“. Ima sve… glumce, ćurke, blato, perje, kamere?

– Odlična ideja, mada ne verujem da bi pristao. Možda bi pre želeo da snimi dokumentarac. Kusta i ja se poznajemo sto godina. On je opasan lik. Sećam se, jednom smo se zatekli na aerodromu, neko viče: „Lopove!“. Ja se okrenem, a on krene da me zeza: „Pa zar se od svih ljudi samo ti osvrćeš?

– Da li je tačno da si prestao da piješ?

– Malo sam stao na loptu, ali šikam ja i dalje, da se ne lažemo. Novinari moraju da žive od trača, pa često od komarca naprave magarca, ali ne reagujem na to.

– Nisi zaljubljen zato što nemaš vremena?

– Ima riba uvek, nego nisam zaljubljen. Nisu mi porasli kriterijumi, već nisam naleteo na pravu. Mislim, seks je jedno, a ljubav je drugo.

– Da li si razočaran u brak posle razvoda?

– Meni je mnogo teže da sad nađem nekog, nisam klinac, imam 45 godina i ćerku od 22. Izađem u grad, sve ribe mlađe od ćerke. Ukoliko naletiš na neku stariju, ona isto ima buran život iza sebe. Ne mogu da kažem za sebe da sam ružan, ali volim da je riba mnogo lepa, zgodna, a nisam taj tip frajera da mogu da biram, pa je malo zeznuta situacija. Teško je naći normalnu, prvo nađeš lepu, a onda tek vidiš da li je barska čaplja. Nisam razočaran u ljubav. Najdraže mi je što mi je bog dao zdravu decu, zadovoljan sam što sam ih napravio iz ljubavi sa ženom s kojom sam i danas u kontaktu. Lepo se slažemo, srećan sam i to me održava. Svakom čoveku, normalno, fali žena, ali ja to nekako na drugi način zadovoljim, volim da lutam, skitam i uvek su neke žene oko mene.

– Da li bi mogao da budeš veran?

– Veran?! Ma jok, kakvi. Pazi, nisam se rastao sa ženom zbog druge žene, al‘ da volim da švrljnem, volim. Pa ne bih imao dve ćerke, znaš da kažu da švaleri imaju ćerke… (smeh)

– Da li bi se opet oženio?

– Naravno da bih, zašto da ne. Nemam frku od toga. Ali, ko će mene da trpi, lutko moja?

– Šta bi rekao nekom novinaru koji bi te pitao da li se drogiraš?

– Naravno da se ne drogiram jer kad uzimaš drogu svaki dan, ti si onda zavisnik, narkoman. Nema šta nisam probao, samo nisam heroin nikad u životu, savetovao bih svima da ga izbegavaju jer si onda ne narkoman, već narkomančina i svesno ideš u propast.

– Dobro, i kokain je droga?

– Ne, ma kakvi. Mik Džeger, vidi koliko živi čovek. Skupa droga je ipak druga priča i zavisi kad je uzmeš i kako je uzmeš. Lako je njemu i Džeku Nikolsonu kad dobiju iz Kolumbije kristale čistaka, pa to bih i ja uzeo…

Spektakl u pripremi

Džej Ramadanovski će 29. maja posle 17 godina održati koncert u Beogradu, ali ne na terenu FK Dorćol, kako je najavljivao, već u „Beogradskoj areni“. Pratiće ga „Magla bend“, uz podršku Zorana Jagodića Ruleta i Neše Bekvića.

– Nisam zahtevan za bekstejdž, tražio sam čisto da ima pića dok blejimo tu, „koka-kola“, „fanta“, viski, neka voda i to je to… Na sceni ne pijem ništa, samo vodu. Taman posla da se obrukam pred tolikim narodom. Koncert treba da traje najviše dva sata, posle toga počinješ da daviš ljude, to se desilo nekolicini kolega…

https://www.youtube.com/watch?v=RLUF5TgFa5I

Nada Grujić

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džej: Neću ići na Merlinov koncert!

Džej Ramadanovski: Mnogi pevači koriste narkotike!

Cvele: Ja još nisam spreman za brak /intervju/


Nema komentara na “Džej: Na farmi još samo falim ja /intervju/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump