Dženifer prestara za romantične komedije?

Iako je trenutno jedna od najtraženijih glumica Holivuda, Dženifer Eniston nije među najisplatljivijima.

Za to su krive njene godine, tvrde filmski kritičari,

koji smatraju da je popularna Rejčel iz ’Prijatelja’ prestara za romantične komedije.

„Ona to još uvek radi, ali pitanje je dokad će s obzirom na to da su njeni najnoviji filmovi propali na blagajnama – naročito ’Bounty Hunter’. Ona jednostavno više ne može igrati uloge dobrih prijateljica. Uprkos bavljenju jogom i brizi o izgledu, prestara je. Ona ne može više da bude slatka devojka iz komšiluka. Treba joj buđenje,“ napisao je jedan filmski kritičar za New York Post.

U prilog ovim tvrdnjama idu brojke – ’Bounty Hunter0 sa Džerardom Batlerom zaradio je skromnih 38.4 miliona dolara za deset dana, njena prethodna komedija ’Love happens’ svega 22.9 miliona, a ’Management’ 935 hiljada.

Ipak, ovi neuspesi nisu obeshrabrili brojne holivudske producente koji u svojim romantičnim komedijama žele Enistonovu – nakon dva ostvarenja ovog žara, ’The Switch’ i ’Just Go With It’, ona uskoro započinje snimanje još jednog fima, ’The Goree Girls’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Aniston glumi u parodiji „Mr. & Mrs. Smith“

Dženifer Aniston i dalje plače zbog Bred Pita!

Neka sad kažu da nisu zajedno, Džerard i Dženifer!


Nema komentara na “Dženifer prestara za romantične komedije?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump