Džerard Batler sa infuzije na „Panterse“!

Poznati holivudski glumac Džerard Batler, nakon što je zbog prevelike doze hrane i pića završio na infuziji u jednoj privatnoj klinici.

Odmah je nastavio sa dobrim provodom

i pićem na splavu „Blek panters“.

Svi prisutni su bili oduševljeni njegovim dolaskom, a posebno frontmen benda Toma i njegov imenjak iz obezbeđenja, koji ima na ruci istetoviran Batlerov lik.

– Pre godinu dana sam istetovirao njegov lik jer sam bio oduševljen ulogom u filmu „300“. Kada je ušao na splav u prvi mah ga nismo primetili jer je bila gužva, kasnije, kada smo mu rekli kakvu tetovažu imam, oduševio se. Odmah je prišao sa svojim aparatom i slikao se sa mnom – preneo je oduševljeno utiske momak iz obezbeđenja.

– Mn-ogo dobro se proveo i baš se videlo da uživa u provodu i muzici na našem splavu. Oduševio se narodnom muzikom, ljudima, a i rakijom koju služimo, te je popio taman koliko treba da bude veseo, a uz to je jeo roštilj, koji mu se baš svideo. Meni deluje kao super lik jer se nije ponašao kao zvezda, već je bio prirodan, a pogotovo kada je video tetovažu na Tomi iz obezbeđenja. Igrao je uz našu muziku kao da sve pesme zna, a najviše su mu se dopale naše „Ja baraba, a ti vila“ i „Retrovizor“. Žao mi je što te večeri na splavu nije bila i Gordana Jovanović, pa da mu je otpevamo u originalnoj verziji, kao na festivalu. Prilazili su mu svi kako bi se slikali sa njim i nikoga nije odbio – rekao je Toma za naš list i dodao da će ga vrlo rado opet ugostiti.

Podsećanja radi, holivudski glumac je u ponedeljak pre odlaska na splav bio na infuziji zbog prevelike količine masne hrane na koju nije navikao, ali i pića, jer je, otkad je došao, svake večeri uživao u čarima noćnog života u Beogradu.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džerard Batler završio na infuziji u Bg

Džerard Batler opet došao u Beograd

Džerard Batler u Dubrovniku nije ni sišao sa jahte


Nema komentara na “Džerard Batler sa infuzije na „Panterse“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump