Džerard Batler završio na infuziji u Bg

Holivudski glumac Džerard Batler primljen je u ponedeljak uveče na privatnu beogradsku kliniku „Ristić“ zbog lošeg zdravstvenog stanja!

Kako saznaje „Press“,

Batlera, koji već dve nedelje boravi u srpskoj prestonici zbog snimanja filma „Koriolan“ Rejfa Fajnsa, u novobeogradsku kliniku dovezli su obezbeđenje i producenti filma. Batler je odmah primljen kod dežurnog lekara i posle detaljnog pregleda ustanovljeno je da ima izuzetno visok krvni pritisak. „Glumac je oko 18 sati stigao na kliniku, a posle pregleda i vađenja krvi priključen je na infuziju. Lekari su ustanovili da se radi o povišenom pritisku, koji je posledica konzumiranja teške hrane i velike količine pića, koji su izazvali blago trovanje pošto poznati glumac nije navikao na našu kuhinju. Takođe je bio u pitanju i premor, jer je Batler poslednjih nekoliko dana, pored obaveza oko snimanja, uživao u čarima noćnog života Beograda. Batler je na osoblje klinike ’Ristić’ ostavio veoma pozitivan utisak i nijednog trenutka se nije ponašao kao zvezda. Nakon što je osetio poboljšanje, prevezen je u svoj apartman u hotelu ’Hajat’ i već sutradan je nastavio sa svojim obavezama oko snimanja“, rekao je sagovornik „Pressa“. PR služba poznatog glumca nije želela da komentariše ova saznanja. Sanja Mrđanov, koja je zadužena za odnose sa javnošću klinike „Ristić“, nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje da li je Batler primljen kod njih. “Stav naše ustanove je jasan – poštujemo privatnost svih naših pacijenata, bilo da se radi o običnom građaninu ili ličnosti svetski poznatih razmera“, navela je Sanja Mrđanov.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džerard Batler opet došao u Beograd

Stigao Džerard Batler u Beograd!

Džerard Batler u Dubrovniku nije ni sišao sa jahte


Nema komentara na “Džerard Batler završio na infuziji u Bg”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump