Elton Džon zatražio policijsku pratnju u Bg-u

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Britanska pop zvezda Elton Džon, koji će 3. juna nastupiti u „Beogradskoj areni“, u srpsku prestonicu će doputovati privatnim avionom, bez članova benda.

Od organizatora je

zatražio da ga prevoze limuzinama „mercedes“ S klase (modeli 500 ili 600), „bmw 7“ ili „audi A8“. Vozila moraju da sačekaju Eltona direktno ispred aviona, a muzičar je za sebe zatražio i policijsku pratnju. Za bubnjara je potrebno obezbediti malu bocu kiseonika koja će biti iza njega tokom nastupa.

Elton i ekipa nemaju ništa protiv isprobavanja domaćih specijaliteta, ali s obzirom na to da je među njima čak četiri vegeterijanca, skrenuta je pažnja da se među jelima nađu i ona od povrća. Sve svlačionice moraju da budu zastrte tepisima i lepo i jednostavno uređene, a ser Džon je zatražio da ih ispune živim biljkama, fikusima ili palmama visokim bar dva metra, kao i velikim vazama sa svežim šarenim cvećem (bez hrizantema, ljiljana, karanfila ili krasuljaka).


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Uskoro će nastupiti i Elton Džon u Beogradu

Elton Džon usvojiće dete sa svojim partnerom?

Elton pomaže Eminemu da se skine sa narkotika


Nema komentara na “Elton Džon zatražio policijsku pratnju u Bg-u”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump