Farma: Maca pokazao “onu stvar“!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca „počastio je“ juče višemilionski auditorijum pogledom na svoj najintimniji deo tela!

U toku direktnog televizijskog prenosa,

on je otišao u dvorište da se olakša i sve bi možda i prošlo neprimećeno da se po okončanju posla Maca nije okrenuo ka kameri koja ga je snimala i, narodski rečeno, „protresao vršnjaka“.

Kako se sve to desilo u dva sata posle podne, produkcija je odmah prebacila kadar na ostale ukućane jer je opšte poznato da sadržaji tog tipa nisu prikladni za poslepodnevni termin. Marinković se ubrzo vratio u kuću, ne pominjući pred ostalim farmerima svoju malu egzibiciju, namenjenu širokim narodnim masama.

U Republičkoj radiodifuznoj agenciji upozoravaju da ovakvi sadržaji ne smeju da se emituju pre 21 čas.

– Prikazivanje scena golotinje, kao i pornografskih i sličnih scena, uređeno je poglavljem osam kodeksa ponašanja emitera. Tako se nage osobe ne mogu prikazivati pre 21 čas, osim ukoliko su u pitanju edukativne potrebe ili postoji jako uredničko ili umetničko opravdanje. Ovakvi sadržaji moraju da budu obavezno označeni odgovarajućom oznakom. U slučaju kada se utvrdi da je došlo do prekršaja, savet RRA može izreći sve mere iz svoje nadležnosti, a te mere su opomena, javno upozorenje i privremeno i trajno oduzimanje prava na frekvenciju. Služba za nadzor i analizu RRA će u sklopu svojih redovnih aktivnosti utvrditi da li je u ovom slučaju bilo prekršaja i preduzeti potrebne korake – rekli su za „Alo!“ u RRA.

Podsećanja radi, nešto slično je u prvoj sezoni „Farme“ učinio Igor Lazić, kada je svoju ćunu izložio kamerama i gledaocima, ali je to tada emitovano u ponoćnom terminu.

Gagi: Maca je gnjida!

Posle mesec dana tokom kojih nije reagovao na provokacije i bio miran kao bubica, Gagi Đogani je „pukao“ i Macu nazvao gnjidom, a za Zoricu Brunclik izjavio da bi je najradije oterao tamo gde joj je mesto.

Nakon što je Nemanja stavio Macu za slugu, Gagiju se odjednom promenilo mišljenje o pojedinim ukućanima, a mnogi komentarišu da su za to najviše krivi Nemanja i Milena, koji su ga ubedili da je Maca zao čovek.

– Maca je gnjida od čoveka i izvinjavam se njegovoj trudnoj devojci i porodici što ovako pričam! On je već nedelju dana nezanimljiv, a narod uvek izglasa one neinteresantne. Meni je Đus najzanimljiviji u kući. Ostao je bez podrške u kući. Sada ću da napišem pismo koje ću mu predati kada mu budem davao štapić. A u pismu će da stoji da je gnjida – rekao je Gagi u razgovoru sa Milenom, Nemanjom i Mirjanom.

Da Maca nije jedini na koga se Gagi okomio, govori i to što je opleo po pevačici Zorici Brunclik.

– Zorica se ljuti kada se u sobi šeta u gaćama, ali to nikada nije zamerila Maci jer njemu ne sme da se suprotstavi. A on čak ubaci ruku u gaće i menja brzine, titra jajca svaki dan. Oteraću sve u pi*ku materinu, i Zoricu bih, ali je gotivim. Neću više nikoga da fermam – dodao je Gagi i naglasio kako ima osećaj da je on sledeći koji će napustiti imanje u Lisoviću.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 7 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Sluge su Dragana i Maca!

Farma: Maca uspeo da posvađa Milenu i Nemanju

Maca kao voditelj u novom otkačenom kvizu“Distraction“!


7 komentara na “Farma: Maca pokazao “onu stvar“!”

 • Anonimni korisnik
  30 aprila, 2010, 12:45

  stvarno je nekulturan- vecito neki ispadi sa njegove strane, a sada bas, bas „ispad“ …

 • nena
  30 maja, 2010, 21:42

  Maca je izgleda kao neki narkoman, kad ga uhvati ludilo, ne zna sta radi. Evo, sada je besno uzeo tanjir isprted Milosa i urlao, tuzan sto su mu svi videli mamu. Budaletina, nije cudo sto ga nijedna nece tako ludog.

 • 31 maja, 2010, 10:56

  Coffee IDK

 • 4 juna, 2010, 23:29

  maca je bezobrazan i ima neke glumacke i filozovske fore,nema pojma koliko je je glup,milos ce ih sve ispratiti jer je realn,vaspitan,vredan i sve ono lepo sto jednom coveku dolikuje…MACA JE PROPALI GLUMAC VODITELJ ZA FIRCIJA I MAJ Female Fighter Female Fighter U NEMA KOMENTARA DNO DNA;ALI JE KONACNO I MAJA OTISLA U IZOLACIJU TREBALA JE I RANIJE STA ONA IZGOVARA NA FARMI MILOSU TO NEBI KER SA MASLOM POJEO FUJJJJJJ

 • 4 juna, 2010, 23:30

  MACO FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

 • 4 juna, 2010, 23:32

  SVE FARMERE KOJI SU PROTIV MILOSA SVE VREME GA TERORISALI;BOG CE IH KAZNITI ;

 • 4 juna, 2010, 23:36

  RAKA I ZORICA SU ULIZICE FIRCIJA,ZORICA DUGOGODISNJA KOLEGINICA MILOSA I SVE IDE PROTIV NJEGA A FIRCIJA KOJEG NIJE VIDELA NIKADA PODRZAVA KOJI NIJE U PRAVU KOJE SVE VREME TERORISE MILOSA I TA ISTA ZORICA KAD IZADJE IZ FARME NIKADA FIRCIJA NECE VIDETI;KAKO CE MILOSU POGLEDATI U OCI;ONA KAZE DA JE GOSPODJA ONA JE SUPER PEVACICA SVAKA CAST ALI ALAPACA DA JE NEMA NA ESTRADIIIIIIIIII

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump