Farma: Milena nagovara Nemanju na seks!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Nedoumica da li će se desiti seks na farmi ili ne i zašto se jedini par na imanju u Lisoviću još nije odlučio na taj korak.

Razrešena je u jučerašnjem prenosu kada su gledaoci

mogli da saznaju da je Nemanja Stevanović taj koji ne želi da publici pruži zadovoljstvo da ga gledaju kako sa svojom devojkom Milenom Ćeranić vodi ljubav pred kamerama.

Naime, u toku uključenja čula se rasprava između ovog para, gde se moglo čuti kako Ćeranićeva objašnjava svom dečku da joj je teško što ne može da se ponaša sa njim kao kod kuće.

– Ne treba mi to zbog kamera i štampe – šaptao je Nemanja, dok je Milena dodala da će i ovako i onako biti naslovnih strana na kojima će pisati svašta.

– Ma sve su kamere usmerene, ja to znam, ali biće kao da je sve prošlo u svađi. Jako mi je teško što ne mogu da se ponašam kao i obično. Ja sam raščistila sa svim mojim ispadima, ali ne mogu da verujem da ti ne vidiš kako stoje stvari – rekla je Milena i naglasila svojoj jačoj polovini da niko neće videti jer su svi napolju i gledaju ovce.

Stevanović je preksinoć u više navrata pričao kako ga nervira što ne može da odbrusi Mileni kad god on to poželi i da primećuje kako produkcija čeka da se desi seks na farmi, jer kako njih dvoje uđu u kupatilo, kamermani odmah polete za njima.

– Užasno me nerviraju što odmah trče za nama kada god negde krenemo. Ne mogu da joj kažem sve što imam i znam da šta god da uradim, o tome će mediji brujati. Neću – požalio se Nemanja ostalim farmerima.

Podsećanja radi, Milenina majka Vesna je pre nekoliko dana za naš list rekla kako će Milena imati seks na farmi ako oseti potrebu za tim.

– Ona nema problem da kaže i uradi ono što želi, tako da ni to nije isključeno. Odrasla je devojka i zna šta je dobro za nju i šta želi. Nemanja je super dečko, dolazio je često sa Milenom kod nas, pa makar to bilo samo da prespavaju. Ja ih podržavam i navijam za njih – objasnila je Milenina mama.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Nemanju vređali na pijaci!

Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/

Milenina mama: Milena, vrati se kući


4 komentara na “Farma: Milena nagovara Nemanju na seks!”

 • JEJA
  20 aprila, 2010, 22:06

  MUKA MI JE OD NJIH DVOJE!UZAS!!! Foot-In-Mouth

 • grandrazocarenje
  27 aprila, 2010, 10:13

  I meni je muka ! Bruka ! Najvise bih volela da sad najmanje glasova od publike ima Milena i da se Dragana vrati ! Ne navijam za ljubav jer ovo nije ljubav ovo je bes . Ovo nema veze sa ljubavi. Female Fighter Female Fighter Soldier

 • Anonimni
  27 aprila, 2010, 16:43

  Victory KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

 • krašotica
  14 aprila, 2011, 13:54

  Laugh Laugh Laugh Big Smile ova milena je bas fkt naporna i uopće nije zanimljiva……….niti je zgodna! on je frajer za nju Cool

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump