Farma: Nemanja gazda i pomirio se sa Milenom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

„Mislim da ću se na Farmi družiti sa Nemanjom… samo ukoliko ne sazna da smo Milena i ja bili zajedno“.

Pričao je Vlada Stanojević, voditelj emisije „Siti“

pre ulaska na imanje u Lisovićima. „Poljubac se dogodio pre dve, tri, četiri godine i trajao je nekoliko sekundi“, rekao je tada, ali i ponovo u „farmerskim intervjuima“. „Jesam, poljubio sam se sa Milenom Ćeranić, ali to je bilo samo jednom, trajalo je četiri sekunde…“, rekao je Vlada. Naravno, po njegovom ulasku na imanje, tračevi su počeli da bruje… svi VIP seljaci su znali da su Vlada i Milena „jednom ono, kao…“, ali niko nije smeo ni želeo da to kaže Nemanji. Do saznanja je došlo u prijateljskom razgovoru Vlade i Nemanje. Konstantne svađe među farmerima rezultirale su pismom Zadruge. Osim upozoravanja na poštovanje pravila „Farme“ koja se tiču fizičkih kontakata, u pismu je stajala i stavka – Vladin poljubac sa nekom od farmerki.

U subotu popodne, Nemanja je „načeo“ temu sa Vladom pred Gagijem i Milenom. „Kaži Vlado, ko je ta devojka“, pitao je Nemanja verovatno misleći da se Vlada ljubio sa Mirjanom. „Sa Milenom“, kratko je odgovorio viditelj. Kada su se „vrata pakla“ otvorila, Milena je pokušavala da umiri Nemanju. Kao so na ranu u tom trenutku došla je Gagijeva molba: „Reci mu Milena, nema veze“, zbog koje je Nemanja shvatio da svi, osim njega, znaju da je nešto bilo između njegove devojke i Vlade. Ubrzo su Nemanja i Milena raskinuli… Ali, sledeće jutro je počelo neočekivano. Iako ju je izbacio iz kreveta prethodne noći, Nemanja je rano ujutru na tom istom krevetu razgovarao sa Milenom, Majom i Mirjanom. „Vas dvoje ste jedinstvo“, pričala im je Maja Odžaklievska. „Ma, on je lažov“, kratko je rekao Nemanja.

Kasnije je došlo vreme da se pročita pismo poslednje izbačene VIP seljane Biljane Sečivanović koja je za gazdu postavila Nemanju. Odmah po postavljenju na funkciju, Nemanja je upitao okupljene farmere da li žele nešto da kažu. Tada su se ona ista vrata pakla od prethodnog dana otvorila. Ovog puta, otvorila ih je Milena. „Vlado nemoj da glumaš jadnika i da se brineš za moje zdravlje. Ja nisam glumila da mi je teško, meni je bilo teško. Ja njega volim i nadam se da ću sa njim, na veliku žalost nekih od vas, imati budućnost. Ti si dve godine bio novinar i lako si mogao da se odbraniš od novinarskih pitanja. Nisi morao preko mog i Mirinog imena da praviš od sebe nešto. A, ostalima, da znate – milosne majke ću da se naje*em svima koji mi stanu na žulj“, rekla je Milena u dahu.

Vlada je pokušao da odgovori Mileni, ali prekinula ga je Mina: „Je li Milena, što u mene gledaš?“. „Zato što mi ke*aš iza leđa. Rekla si juče kad je nastao problem ’znamo svi kakva je ona’. Trudim se da prihvatim i tebe i gospođicu Draganu, a ti se smeješ“, rekla je Milena. Tada je došao red na Vladu da se „obrati skupu“, odnosno Mileni: „Ne znam zašto sumnjaš u to da ja želim da vi imate budućnost. Vi ste dobri i vi ćete se pomiriti. To je sve“. Posle sastanka, gazda je pogledao svoju devojku: „Nemoj da ti se desilo više ovo“, rekao je Nemanja Mileni, a onda je poljubio. „Posle da mi opereš noge u lavoru!“, bila je njegova prva naredba.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Nemanja se posvađao sa Vladom /video/

Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/

Farma: Milena gazda, Nemanja i Mina sluge!


5 komentara na “Farma: Nemanja gazda i pomirio se sa Milenom!”

 • Anonimni
  26 aprila, 2010, 14:15

  Female Fighter tupsonu

 • Anonimni
  26 aprila, 2010, 23:38

  No No No No

  jadan si koliko si tezak…vlada je ispao bre fra’er

 • ISTINA
  27 aprila, 2010, 8:36

  He he he, frajer, ko je za Vas frajer? Vlada koji priča sa kojom je bio i šta je radio,( i da li je to bilo ?) pa to je tako mizerno sa njegove strane, sram ga bilo!!!
  Frajer je čovek koji drži do sebe i ne odaje ni sebe ni druge a kamoli da stvara nekome probleme zbog para! Vlada je za mene PRODANA DUŠA!!! Female Fighter Really Pissed Shvatiće Vlada šta je uradio kada to isto doživi, jer sve se vraća sve se plaća. Clap Tremble

 • sara
  16 maja, 2010, 18:31

  Pa da li je ovaj Vlada imalo normalan?Zasto ne pusti na miru te ljude…. Female Fighter

 • Anonimni
  26 januara, 2011, 19:57

  No vlada je debil cuj polubijo je koji smeker brate Kissing

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump