Farma: Nemanju vređali na pijaci!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ovonedeljni gazda Nemanja dobio je kritike na ponašanje prilikom odlaska na pijacu.

Naime, Stevanović se iz nabavke vratio umoran, iscrpljen i razočaran jer je

došao u situaciju da mu narod na pijaci dobacuje da je ljubomoran i da se ne ponaša kako mu priliči. U jednom trenutku mu je neko dobacio i da je „naje*ao kada izađe“, na šta je Nemanja ostao u šoku.

Milena je pokušavala da ga uteši rečima: „Neka jedu gov*a svi!“, ali nije uspela da ga smiri! Nemanja je takođe nakon komentara ljudi na pijaci otišao u crkvu i zapalio sveću.

Milena pretila Dragani

Ljubavne trzavice na farmi i dalje su aktuelne, pa je posle svađe sa Vladom Stanojevićem, Mileni Ćeranić i Nemanji Stevanoviću na žulj stala njegova bivša devojka Dragana.

Ćeranićeva se požalila Miri da se Dragana, sve vreme dok je trajala svađa ljubavnog para, smejala njima u lice, a nije propustila priliku ni da zapreti lepoj balerini.

– Samo nek se ona smeje! Videće ona kada joj ja razvučem osmeh od uva do uva… Sram je bilo! Ja sam bila korektna prema njoj, čak sam rekla Nemanji da se ne ljubimo pred njom da joj ne bi bilo teško – rekla je Milena.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Nemanju ljubili na pijaci !!!

Farma: Milena nagovara Nemanju na seks!

Farma: Svađa Milene i Dragane u štali!/video/


Nema komentara na “Farma: Nemanju vređali na pijaci!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump