Farma: Pao prvi sex?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Milena Ćeranić i njen dečko Nemanja Stevanović su se u ponedeljak veče, nakon što su na žurki popili koju više, na radost mnogih opustili.

I konačno ispod

jorgana sa milovanja prešli na nešto konkretnije, a mnogi koji su gledali direktan prenos tvrde da je pao i prvi seks na farmi.

Sve je, kako tvrde forumaši, počelo još tokom večeri kada su se zadržali u kupatilu duže nego što je uobičajeno. Ostatak ekipe nije ni primetio da ih nema, a ono što je bilo očigledno je da su iz prostorije izašli dobro raspoloženi. Razmenjivanje nežnosti nastavljeno je sve do odlaska na spavanje, a kada su se kamere ugasile, mladi par je počeo strasno da se ljubi, a šta su radili sa rukama koje su bile ispod jorgana moglo se naslutiti po pomeranju prekrivača. Da li se radilo samo o petingu ili je palo i prvo, doduše ručno, zadovoljavanje, znaju samo oni. Mnogi koji su gledali scenu smatraju da su se Milena i Nemanja opustili, zaboravili na kamere i prekinuli apstinenciju koja je trajala duže od mesec dana. Taman kada su Ćeranići, kako ih neki od cimera zovu, bili u zanosu, program je prekinut, ali na forumu su se mogli naći brojni komentari poput „Kako su se ovo dvoje pri‘vatili ispod jorana“ i „Kakav zanos, kada ih vidim kako se balave, dođe mi da se nikada ne udam“.

Za sve vreme dok se ovo dešavalo ostali farmeri koji su bili u sobi su ležali praveći se da ništa ne primećuju. Samo dan pre Milena i Nemanja su pričali kako im seks mnogo nedostaje i da se teško obuzdavaju kada prorade strasti. Podsećanja radi, slično je tvrdila i Milenina majka Vesna.

– Ako Milena bude imala potrebu za tim, uradiće to. Ona nema problem da kaže i uradi ono što želi, tako da ni to nije isključeno. Odrasla je devojka i zna šta je dobro za nju i šta želi. Nemanja je super dečko, dolazio je često sa Milenom kod nas, pa makar to bilo samo da prespavaju. Ja ih podržavam i navijam za njih – rekla je nedavno Milenina majka za naš list. Kako na ovo reaguju Nemanjini roditelji, koji podržavaju sina, ali smatraju da Ćeranićeva ugrožava njegov boravak na „Farmi“, nismo uspeli da saznamo.

Dragana okidač!

Iako su mnogi mislili da će nakon ulaska balerine Dragane Milošević između Milene i Nemanje tek početi ozbiljnije svađe, popularni par je, očigledno, izabrao drugu taktiku, te su sada u ljubavi. Mogu se naći i komentari da je njihova prisnost i sve češće izlivanje emocija, nameran korak kako bi pokazali da ih ulazak Nemanjine bivše devojke nimalo nije potresao. U trenutku kada su jedno drugom pokazivali emocije ispod jorgana, Dragana je bila u drugom delu sobe.

Firči odlučio da maltretira Bojanića!

Nakon brojnih svađa između Ivana Fecea Firčija i pevača Miloša Bojanića, bubnjar je postavljen za gazdu i planira da izmuči pevača kao i da prvi put na farmi uvede kazne. Tako će jedan od prvih zadataka koji će Miloš kao sluga dobiti biti da oriba celu stazu od kuće do toaleta. Gazda Firči je najavio da će da se konsultuje sa zadrugom i kazni Miloša tako što neće smeti ni sa kim da progovori do kraja nedelje.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Milena nagovara Nemanju na seks!

Farma: Pao sex između Bakija i Sanje?

Farma: Sluge su Dragana i Maca!


2 komentara na “Farma: Pao prvi sex?!”

  • Anonimni
    22 aprila, 2010, 0:58

    Sweat tako-tako

  • 27 aprila, 2010, 21:24

     NEMANJA I MILENA SU GLUUUPAAACIIIIII Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump