Farma: Posvađali se Raka i Đus

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Raka je, u šali, gađao Đusa zgužvanim papirom jer je pevao “Ja sam ulični hodač” dok se on dogovarao oko raspodele posla sa ostalima.

A onda je reper pripretio da će Raki

polomiti naočare… “Šta se gađaš, brate? Šta si se ućutao kao pi*ka!? Hoćeš da ti izgazim naočare? Alo, brate! Svađate se k’o kokoške i svinje pet sati, još jednom me neko pipne prstom polomiću ga! Čuješ, brate, aj’ gađaj me još jednom u glavu! Zgaziću te”, rekao je Đus. “Mene niko nije gazio za 59 godina. Ako hoćeš izađi napolje pa da razgovaramo“, rekao je Raka. Kasnije je Đus “spustio loptu” i rekao: “Nismo na bejzbolu, brate, da se gađamo”. “Nemoj da baljezgaš”, završio je Raka. Iako je izgledalo da se ovogodišnja sezona Farme nije “proslavila” poput prošle kada je Maja Nikolić lupala štiklicama, Bebi Dol pevala magarcu, a Toma držao časove seksualnog vaspitanja, činjenica je da su producenti šoua dobro promislili koga pozivaju u Lisoviće.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saša Popović i Haris Džinović se posvađali!

Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limuna

Posvađali se Milan i Severina?!


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Farma: Posvađali se Raka i Đus”

  • RACY-LOOD
    26 april, 2010, 10:54

    TAKO TREBA MATORI MOJ… Female Fighter

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump